HerNews.gr
Μόδα

Sarah Jessica Parker: 4 Μαθήματα στιλ που μας δίδαξε

Το στιλ της Sarah Jessica Parker είτε εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη με μια υπέροχη tutu φούστα, είτε περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, είναι πάντα μια συνεχής πηγή έμπνευσης. Με τα χρόνια μας έχει διδάξει τόσα πολλά μαθήματα, ειδικά για τα αξεσουάρ.

Είναι σπάνιο να δεις την  Sarah Jessica Parker να βγαίνει έξω με μια βαρετή τσάντα ή παπούτσι. Είναι επίσης η βασίλισσα του να φτιάξει κάτι απλό, ώστε να φαίνεται ενδιαφέρον, χάρη τις δεξιότητές της στο layering.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το στιλ σας, εμπνευστείτε από την Sarah Jessica Parker. 

Επενδύστε σε statement κομμάτια

Πάντα η αγαπημένη ηθοποιός ξεχωρίζει για τα αξεσουάρ της. Επενδύοντας κι εσύ σε statement κομμάτια, όπως ένα καπέλο ή μπλέιζερ ή μια πολύχρωμη καρφίτσα, σίγουρα θα αναβαθμίσετε το ντύσιμό σας.

Επιλέξτε πιο φωτεινά χρώματα για τα παπούτσια σας

Η Parker είναι γνωστό ότι λατρεύει τα παπούτσια. Ακόμη και στο Sex and the City, ανανέωνε πολύ συχνά τη συλλογή της. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα, όπως το ματζέντα, το γαλαζοπράσινο και το κίτρινο. Επιλέγοντας κι εσείς φωτεινά χρώματα για τα παπούτσια σας, ειδικά το καλοκαίρι, σίγουρα θα δημιουργήσετε εντυπωσιακά looks.

Το μυστικό του cozy glam style

Στο And Just Like That  η ηθοποιός εμφανίζεται συχνά με ένα cozy glam style. Το μυστικό για να δημιουργήσετε κι εσείς αυτό το στιλ, είναι να επιλέξετε ένα μάξι φόρεμα, ιδανικά σε έντονο χρώμα.

Κάντε layering

Ειδικά το φθινόπωρο και τον χειμώνα, όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν, η Parker λατρεύει το layering. Μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε να αναμείξετε prints και να προσθέσετε απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς, για να ξεχωρίσετε με το στιλ σας.

Sarah Jessica Parker: Αυτός είναι ο λόγος που η Carrie Bradshaw δεν έβαφε ποτέ τα νύχια της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Versace-Lady Gaga: Η capsule συλλογή που σχεδιάζουν για το μήνα Pride!

Her News b

Οι τάσεις στα παπούτσια που δε θα αποχωριστείς από τις SS21 collections

Her News

Kate Middleton: Βρήκαμε την πιο σικάτη ζακέτα για τα Χριστούγεννα!

HerNewskl