HerNews.gr
Ελλάδα

Δολοφονία Κως: Η κηδεία της 27χρονης Αναστάζια θα τελεστεί κάτω από άκρα μυστικότιτα στην Πολωνία

Η υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια Ρουμπίνσκα με καταγωγή από την Πολωνία στην Κω, συντάραξε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ένα μήνα μετά την ανεύρεση της σορού της 27χρονης και τη σύλληψη του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού κατηγορούμενου, η οικογένεια ανακοίνωσε ότι η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Η σορός της κοπέλας δεν είχε ταξιδέψει όλο αυτό το διάστημα στην Πολωνία και η οικογένεια της Αναστάζια περίμενε με μεγάλη αγωνία το “πράσινο φως” από τις Ελληνικές Αρχές ώστε να μεταφερθεί στην γενέτειρά της. 

Έτσι εδώ και λίγα 24ωρα η σορός της 27χρονης Αναστάζια βρίσκεται στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και η οικογένεια της προετοιμάζεται για την κηδεία της, που σύμφωνα με την επιθυμία τους θα τελεστεί σε άκρως οικογενειακό περιβάλλον.

Η μητέρα της και ο αδελφός της, αποφάσισαν εξαιτίας της μεγάλης έκτασης που πήρε η υπόθεση, να μην γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η κηδεία, ώστε να καταφέρουν να την αποχαιρετήσουν μακριά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που θα θελήσουν να καλύψουν το γεγονός, σύμφωνα με τον πατέρα της.

Πριν παραδοθεί η σορός στην οικογένεια της Αναστάζια, έγινε εκ νέου νεκροψία-νεκροτομή, ενώ κλήθηκε και η μητέρα της προκειμένου να προχωρήσει στην διαδικασία αναγνώρισης της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Χρονοπούλου: Σε ένα πάρτι το τελευταίο «αντίο» της σπουδαίας ηθοποιού

HerNews ka

Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Θα γίνουν σαρωτικοί έλεγχοι σε δομές φιλοξενίας παιδιών σε όλη την Αττική

Her News

Ο Ολλανδός ερευνητής που προέβλεψε τα 7,8 Ρίχτερ της Τουρκίας, τώρα προειδοποιεί την Ελλάδα!

Her News