HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Είναι ζευγάρι με τον Tom Brady; – Οι κοινές τους φωτογραφίες

Μια φωτογραφία εμφανίστηκε με την Kim Kardashian και τον Tom Brady να συζητούν στο επικό πάρτι του Μάικλ Ρούμπιν για την 4η Ιουλίου στο Χάμπτονς, μετά τις φήμες ότι οι δύο σταρ φλέρταραν στη γιορτή.

Μια ανώνυμη πηγή έστειλε μια φωτογραφία στον κουτσομπολίστικο λογαριασμό του Instagram Deuxmoi με την Kardashian και τον Brady να συνομιλούν ξεκάθαρα μεταξύ τους στο γεμάτο αστέρια white party.

«Έχω δει μερικές αναρτήσεις που υποθέτουν αν η Kim και ο Tom πέρασαν πραγματικά χρόνο μαζί στο πάρτι και δεν θα το έστελνα στην αρχή γιατί μου φάνηκε ανατριχιαστικό, αλλά έχω μια φωτογραφία τους μαζί lol», είπε η ανώνυμη πηγή στην ανάρτηση που κοινοποιήθηκε την Τετάρτη.

Ενώ κανένα από τα πρόσωπά τους δεν φαινόταν στο στιγμιότυπο, το αδιαμφισβήτητο διάφανο λευκό crop top Alaïa και η ασορτί φούστα της Kardashian που φόρεσε στο πάρτι “έβγαζαν μάτι”.

Και η πανύψηλη φιγούρα που συνομιλούσε με την Kardashian ανήκε χωρίς αμφιβολία στον πρώην αθλητή θεωρώντας ότι ο Brady φορούσε την ίδια ολόλευκη εμφάνιση εκείνη την ημέρα.

Την περασμένη εβδομάδα, φήμες για ειδύλλιο κυκλοφόρησαν όταν μια πηγή ισχυρίστηκε ότι ο Brady και η Kardashian «φλέρταραν πολύ μεταξύ τους» στο ετήσιο πάρτι του CEO των Fanatics.

Η Kim Kardashian στο πάρτι του Michael Rubin στο Fourth of July White.

Η Kardashian και ο Brady πυροδότησαν επίσης εικασίες για ραντεβού τον Μάιο. Ωστόσο, μια πηγή διέψευσε αμέσως ότι ήταν μαζί.

«Η Kim και ο Tom έχουν κοινούς φίλους και επιχειρηματικούς συνεργάτες, αλλά δεν βγαίνουν ραντεβού»,  είπε η πηγή στο Entertainment Tonight εκείνη την εποχή.

Τομ Μπρέιντι.

Ο Tom Brady ήταν παντρεμένος με τη Gisele Bündchen για 13 χρόνια μέχρι να χωρίσoυν τον Οκτώβριο του 2022. Οι πρώην έχουν μια κόρη και έναν γιο. Ο συνταξιούχος παίκτης του NFL έχει επίσης έναν γιο με την πρώην Bridget Moynahan.

Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady σε μια selfie.

Η Kim Kardashian, από την πλευρά της, μοιράζεται τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Kanye West.

H Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ιδρυτή των Yeezy  τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από επτά χρόνια γάμου και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους  τον περασμένο Νοέμβριο.

 Λίγο μετά τον χωρισμό τους, η καριέρα του Ye έπεσε κατακόρυφα αφού έκανε επανειλημμένα αντισημιτικά σχόλια και αποσύρθηκε από πολλές συνεργασίες.

Συνέχισε με τον Πιτ Ντέιβιντσον σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο αλλά χώρισαν μετά από εννέα μήνες τον Αύγουστο του 2022.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oprah Winfrey: Επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιεί φάρμακα για την απώλεια βάρους

HerNews ka

Britney Spears: Ξέσπασε δημόσια σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες

HerNewskl

Linda Evangelista: H iconic εμφάνιση της στο εξώφυλλο του V Magazine

HerNewskl