HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο τοκετός, η νέα καθημερινότητα ως μανούλα και το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς εδώ και 2 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας έχει αλλάξει ριζικά καθώς το τελευταίο διάστημα επέλεξε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στην κορούλα της.

Μάλιστα πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της νέας καθημερινότητας της ως μανούλα και αυτή τη φορά έκανε ένα q&a στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μίλησε για τη μητρότητα, τον θηλασμό, τα κιλά της εγκυμοσύνης και αποκάλυψε πως σύντομα θα έχουμε νέα της αναφορικά με τα επαγγελματικά της.

Αναφορικά με τα επαγγελματικά της η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ. Θέλω πολύ να επιστρέψω με ένα όμορφο πρότζεκτ και με μια συνθήκη που να μπορώ να συνδυάσω εργασία και ποιότητα ζωής με την οικογένειά μου. Ακούγεται λίγο δύσκολο αλλά, αλήθεια πιστεύω ότι υπάρχει χρυσή τομή (αν θες πραγματικά να τα καταφέρεις). Εύχομαι να επιστρέψω σύντομα (αν και όπως κυλάει ο χρόνιας πια για μένα, είναι κάτι σχετικό)

Δε ξέρω ακόμα να σας πω πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχονται όμορφα πράγματα γι’ αυτόν τον Χειμώνα».

Η νέα ζωή με την κορούλα της & η διαδικασία του τοκετού

«Καμιά μας δεν ήξερε στην αρχή. Γίνεται κάτι μαγικό όμως και μεταμορφωνόμαστε σε πλάσματα ανθεκτικά, υπομονετικά, περιποιητικά και ικανά να σηκώσουμε τα βάρη ολόκληρου του κόσμου στις πλάτες μας. Γιατί όταν στην αγκαλιά σου κρατάς τον κόσμο όλο, τότε τι να συγκριθεί με αυτό;

Τώρα πια στους δυο μήνες έχουμε βρει αρκετά τα πατήματά μας. Εννοείται είναι πολύ μωράκι ακόμα και κάθε μέρα είναι διαφορετική αλλά, όσο κυλάνε οι μέρες όλα μπαίνουν σε μια σειρά», αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αναφορικά με τον τοκετό: «Γέννησα φυσιολογικά. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, όλα όμως πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ, είχα έναν έμπειρο και ψύχραιμο γιατρό, μια υπέροχη μαία και το άριστο περιβάλλον και προσωπικό του νοσοκομείου. Σπουδαίο πράγμα να νιώθεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη εκείνη τη μεγάλη μέρα.

Ακόμη σπουδαιότερο να έχεις και τον άνθρωπό σου στο πλευρό σου να σου δίνει δύναμη».

«Ύπνος; Μμμ, να σκεφτώ… Υπάρχουν μέρες που πανηγυρίζω για 4 ώρες σερί. Άλλες που δε κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Γενικώς “λαγοκοιμάμαι” γιατί έχω το νου μου μην κλάψει, αν είναι ήρεμη και ακούω την ανάσα της. Αλλά όλες οι μανούλες λένε ότι όσο μεγαλώνει το μωράκι, τόσο πιο πολύ και καλά κοιμάται. Εγώ βλέπω φως στον ορίζοντα». 

Για το αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Καλά να είμαστε, αν είναι να έρθει κάποια στιγμή και δεύτερο παιδάκι, γερό και καλότυχο να είναι. Ε, και να μου μοιάζει λιγάκι».

Η παρουσιάστρια απάντησε τέλος και σε ερώτηση σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης και στο πως κατάφερε να τα χάσει.

«Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δε το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα 17-18 κιλά στην εγκυμοσύνη. Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είναι μόλις δυο μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνόδευσε την απάντησή της με μια χιουμοριστική φωτογραφία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Δείτε τις νέες φωτογραφίες & βίντεο από τη βάπτιση του μικρού Πάρη

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει την κοιλίτσα της

HerNewskl

Κυριάκος Μητσοτάκης: Oι ευχές για τα γενέθλια της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

HerNewskl