HerNews.gr
Διεθνή

Jamie Foxx: Δεν είναι ακόμη εντελώς καλά παρά τις πρόσφατες εξόδους του

Ο Jamie Foxx εξακολουθεί να μην είναι «100 τοις εκατό καλά» αφού υπέφερε από μια μυστηριώδη «ιατρική επιπλοκή» στις αρχές του έτους.

«Ο Jamie τα πάει πολύ καλύτερα και έχει αρχίσει να νιώθει ξανά τον εαυτό του. Δεν είναι 100 τοις εκατό καλά και εξακολουθεί να παίρνει τα πράγματα χαλαρά, αλλά είναι σίγουρα στο δρόμο της ανάκαμψης», είπε μια πηγή στο Us Weekly.

Η πηγή σημείωσε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δέχεται βοήθεια από ένα «τεράστιο σύστημα υποστήριξης γύρω του και οι φίλοι και η οικογένειά του φροντίζουν να μην αναλαμβάνει πάρα πολλά».

Ο Τζέιμι Φοξ βγαίνει από το αυτοκίνητο.

Ο Jamie Foxx «αισθάνεται πολύ καλά και είναι ενθουσιασμένoς που επιστρέφει στη δουλειά μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή», πρόσθεσε η πηγή.

Τον Απρίλιο, η μεγαλύτερη κόρη του σταρ, η Corinne, κυκλοφόρησε μια δήλωση εκ μέρους της οικογένειας, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας της είχε υποστεί μια «ιατρική επιπλοκή» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Τζόρτζια, αλλά ήταν «ήδη καθ’ οδόν προς την ανάρρωση» χάρη στο « γρήγορη δράση και μεγάλη προσοχή».

Εβδομάδες αργότερα, ο Foxx έσπασε τη σιωπή του , δημοσιεύοντας ένα μήνυμα στους θαυμαστές του στο Instagram που έγραφε: «Εκτιμώ όλη την αγάπη!!! Νιώθω ευλογημένος».

Μια ασπρόμαυρη εικόνα του Jamie Foxx.

Ωστόσο, ο σταρ του «Django Unchained» φέρεται να εισήχθη στη συνέχεια σε μια μονάδα απεξάρτησης στο Σικάγο που ειδικεύεται στην αποκατάσταση εγκεφαλικού επεισοδίου, στην αποκατάσταση τραυματικού εγκεφαλικού τραυματισμού, στην αποκατάσταση τραυματισμού του νωτιαίου μυελού και στην αποκατάσταση του καρκίνου.

“Ενημέρωση από την οικογένεια: Λυπάμαι που βλέπω πώς τα μέσα ενημέρωσης τρέχουν άγρια”, έγραψε η Corinne στο Instagram Story της στις 12 Μαΐου. “Ο μπαμπάς μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αναρρώνει.”

Παρά τις εικασίες για την υγεία του, ο Jamie Foxx έχει εντοπιστεί και κυκλοφορεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο Τζέιμι Φοξ δίπλα σε ιδιωτικό αεροπλάνο.

Το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, ο Foxx εθεάθη σε μια βάρκα στον ποταμό Σικάγο για να προωθήσει μια επωνυμία αλκοόλ.

«Ζωή στο σκάφος, Γιορτάζοντας το καλοκαίρι με τον @brownsugarbbn», έγραψε στο Twitter, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που έστειλε μήνυμα στην πλατφόρμα μετά τη μυστηριώδη ασθένειά του. “Να είστε ευλογημένοι!”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gwyneth Paltrow: Αγκαλιάζει τα “σημάδια” του χρόνου με αφορμή τα γενέθλιά της

HerNewskl

Angelina Jolie: Θα υποδυθεί την θρυλική Μαρία Κάλλας για την βιογραφική της ταινία

HerNews ka

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει ότι εκείνη έπρεπε να φιλήσει τη Madonna στα VMA το 2003

HerNews ka