HerNews.gr
Διεθνή

Gwyneth Paltrow: Αγκαλιάζει τα “σημάδια” του χρόνου με αφορμή τα γενέθλιά της

H Gwyneth Paltrow γίνεται 50 χρονών και λόγω αυτού φαίνεται να είναι αρκετά χαρούμενη και το διασκεδάζει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Gwyneth Paltrow

Μιλώντας στο Goop μίλησε για τα μαθήματα που έχει πάρει από την ίδια τη ζωή, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως: 

«Δεν έχω καμία αίσθηση του χρόνου που πέρασε. Νιώθω ακόμη την ίδια λαχτάρα που είχα στα 30», γράφει, εξηγώντας ότι το πέρασμα του χρόνου την έχει αφήσει εντελώς ανεπηρέαστη. «Υπάρχει κάτι μέσα μου, που κάνει τόσο γλυκιά τη ζωή, και δεν αλλάζει με τίποτα. Παρόλο που επιδιώκω την ευεξία και τη μακροζωία, προσπαθώντας να αποτρέψω τους αποδυναμωμένους μυς και τη φθορά του σώματος, έχω ένα mantra που με κάνει να αποδέχομαι την πραγματικότητα”.

Η ίδια δε διστάζει να εξομολογηθεί πως αποδέχεται τα σημάδια του χρόνου και “αποδέχομαι τα σημάδια και το χαλαρό δέρμα, όπως και τις ρυτίδες.

Αποδέχομαι το σώμα μου και απομακρύνομαι από την ανάγκη να είμαι τέλεια, αψηφώ τη βαρύτητα, αψηφώ τη λογική, αψηφώ την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι εμένα όπως είμαι», προσθέτει η ίδια ενώ παράλληλα ομολογεί πως έχει συνειδητοποιήσει πάρα πολλά για τον εαυτό της σε αυτήν την ηλικία”. 

Gwyneth Paltrow

H Gwyneth Paltrow κλείνοντας ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

“Δεν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο για να διορθώσω κάποια λάθη. Το μόνο που έκανα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να αναρωτιέμαι για διάφορα που τελικά με έκαναν να αναζητώ μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βρετανία: Ιστορικός καύσωνας χτυπά τη χώρα

Her News

Ιβάνα Τραμπ: Η ιστορία της γυναίκας που πίστευε πως τα έχει όλα και έλεγε πως είναι «η πρώτη κυρία»

Her News

Justin Bieber: Κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με… μια μπλούζα τυλιγμένη στο κεφάλι του!

HerNews ka