HerNews.gr
Διεθνή

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη για τον θάνατο του εγγονού του – Πέθανε από υπερβολική δόση

Μια φερόμενη έμπορος ναρκωτικών, συνελήφθη σε σχέση με τον ύποπτο θάνατο του 19χρονου εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο από υπερβολική δόση, σύμφωνα με το The Post.

Η 20χρονη κοπέλα φέρεται να πούλησε ναρκωτικά στον Λεονάρντο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ  προτού βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στις 2 Ιουλίου.

Συνελήφθη γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης που διεξήχθη από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών και την Εσωτερική Ασφάλεια.Λεάντρο Ντε Νίρο

Οι ερευνητές εξακολουθούσαν να ερευνούν το σπίτι της αργά την Πέμπτη.

Κατηγορήθηκε ομοσπονδιακά για διανομή ναρκωτικών και αναμένεται να οδηγηθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με πηγές.

Από την αρχή, η αστυνομία διερεύνησε τον θάνατο του Λεονάρντο ως πιθανή υπερβολική δόση, αφού μια λευκή ουσία σε σκόνη και τα σύνεργα ναρκωτικών βρέθηκαν κοντά στο σώμα του εφήβου.

Ο Robert DeNiro και ο εγγονός Leandro DeNiro Rodriguez απεικονίζονται σε μια αχρονολόγητη εικόνα στο Instagram.Η μητέρα του Λεονάρντο, Ντρένα Ντε Νίρο, είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την πρώην σύζυγό του.

Η Ντρένα είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πιστεύει ότι ο γιος της  πέθανε αφού πήρε χάπια με φαιντανύλη. Το άτομο που πούλησε τα μολυσμένα ναρκωτικά στον έφηβο το έκανε εν γνώσει της, ισχυρίστηκε.

Λεάντρο Ντε Νίρο

Ο ιατροδικαστής της πόλης δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την επίσημη αιτία θανάτου, αλλά πηγές ανέφεραν ότι οι ντετέκτιβ έχουν προσαχθεί για να ερευνήσουν την υπόθεση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχούσε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν υπερβολικά ερωτευμένος με την Μέγκαν Μάρκλ

HerNews ka

ΟΗΕ: “Θεαματική αύξηση” στην παγκόσμια παραγωγή κοκαΐνης

HerNews ka

Lana Del Rey: Aνακοίνωσε το νέο της άλμπουμ για το 2023!

HerNewskl