HerNews.gr
Social News

Gigi Hadid: Απολαμβάνει τις διακοπές της μετά τη σύλληψή στο αεροδρόμιο – «Τέλος καλό όλα καλά»

«Τέλος καλό όλα καλά», έγραψε η Gigi Hadid, στη λεζάντα μιας φωτογραφίας από τις πολυτελείς διακοπές της στην παραλία με τις φίλες της μέσω του Instagram την Τρίτη 18/7.

Σε ένα βίντεο που εμφανίζεται στην ανάρτηση, η Gigi Hadid φαίνεται να χαλαρώνει σε μια πολυθρόνα κατά μήκος της ακτής, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φορούσε ένα σέξι κίτρινο μπικίνι.

Η Gigi Hadid και η Leah Nicole McCarthy στα νησιά Κέιμαν.

Το μοντέλο μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από τα γεύματά της, καθώς και εικόνες που δείχνουν την ίδια και τις φίλες της, Alana O’Herlihy και Leah Nicole McCarthy να διασκεδάζουν στον ήλιο.

Η Gigi Hadid με κίτρινο μπικίνι.

Στη λεζάντα για το δικό της post  με φωτογραφίες από την απόδραση, η McCarthy – η οποία συνελήφθη με τη Hadid – έκανε επίσης αναφορά στο συμβάν.

«Είσαι τόσο χαριτωμένη; Ένοχη για όλες τις κατηγορίες», έγραψε στο Instagram την Τρίτη.

Επίσης, άφησε να εννοηθεί η σύλληψη την Παρασκευή όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία με μπικίνι με τη λεζάντα «Καταραμένη» και ένα emoji τσιγάρου.

Η Gigi Hadid με μπικίνι.

Η Gig Hadid με την Alana O'Herlihy και τη Leah Nicole McCarthy

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Gigi Hadid ταξίδευε με ιδιωτικό αεροπλάνο για τα νησιά Κέιμαν με την  Leah McCarthy, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο Owen Roberts κατά την άφιξή της.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν «μικρή ποσότητα μαριχουάνας και σκεύη για κάπνισμα» στις αποσκευές τους, ανέφερε το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο. Ήταν μια μικρή ποσότητα που πιστεύεται ότι ήταν για προσωπική χρήση.

Η Hadid και η McCarthy εμφανίστηκαν στο δικαστήριο στις 12 Ιουλίου και παραδέχθηκαν την ενοχή τους. Και οι δύο επιβλήθηκαν πρόστιμο 1.000 δολαρίων και απέφυγαν μια καταγεγραμμένη καταδίκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γέννησε η Τζούλια Κόλλια – Η πρώτη φωτογραφία με το μωράκι της

Her News

Αναστασία Παντούση: Διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον Ιωάννη Παπαζήση με ένα Instagram story

HerNews ka

Αντώνης Κανάκης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Η συγκινητική ανάρτηση

Her News b