HerNews.gr
Social News

Madonna: Οι νέες ρετουσαρισμένες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram μετά την περιπέτεια υγείας

Η Madonna φαινόταν εξωπραγματικά αψεγάδιαστη σε μια αρκετά επεξεργασμένη φωτογραφία της που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν μέσω της ανάρρωσής της μετά τη βακτηριακή λοίμωξη.

«Ένα μόνο τριαντάφυλλο μπορεί να είναι ο κήπος μου. Ένας μόνος φίλος ο κόσμος μου. Σας ευχαριστώ», έγραψε η Madonna στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποιήθηκε μέσω Instagram την Τρίτη, αναφέροντας τον συγγραφέα Leo Buscaglia.Μαντόνα με τριαντάφυλλα.Στο στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια εμφανίζεται με τα ξανθά μαλλιά της κοτσιδάκια καθώς κλείνει τα μάτια της και αγκαλιάζει μια όμορφη ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα.

Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί από τους ακόλουθούς της κατέκλυσαν την ενότητα σχολίων για να επισημάνουν την υπερβολική, πιο ομαλή από ό,τι συνήθως πρόσοψή της.

«Νόμιζα ότι αυτή ήταν η Ariana Grande», έγραψε κάποις, συγκρίνοντάς τη με τη νεότερη 30χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τον χωρισμό της από τον Dalton Gomez.

Η Μαντόνα σε μια selfie.

Ένα άτομο μάλιστα υποστήριξε στην ενότητα σχολίων ότι η Madonna φαινόταν «νεότερη» από την 26χρονη κόρη της, Lourdes Leon, παρακαλώντας την να «κόψει το Photoshop».

Στο μεταξύ, πιστοί θαυμαστές της τραγουδίστριας της έδειξαν την αγάπη τους, πλημμυρίζοντας την με φιλοφρονήσεις και μηνύματα συμπαράστασης.

“Πανεμορφη!!!! Ελπίζω κάθε μέρα να είσαι καλύτερα!!!!», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε, «Χαιρόμαστε που σε βλέπουμε να περνάς καταπληκτικά, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εσένα. & είμαστε τόσο ευλογημένοι που σε έχουμε ακόμα μαζί μας. Είσαι τόσο πολεμίστρια και μαχήτρια».

Η Μαντόνα σε selfie.

«Είμαι στον δρόμο προς την ανάρρωση και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου», έγραψε η Madonna σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Instagram στις 10 Ιουλίου. Θα είμαι πίσω μαζί σας μόλις μπορέσω!»

Εκείνη την εποχή, σημείωσε επίσης ότι θα επαναπρογραμματίσει το σκέλος της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική – η οποία έπρεπε να αναβληθεί εν μέσω της επείγουσας ιατρικής ανάγκης – και σχεδιάζει να επιστρέψει στις εμφανίσεις της στην Ευρώπη μέχρι τον Οκτώβριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Joanne για το πρόβλημα υγείας των ματιών της: «Τότε είχα ένα αγόρι, δεν τον έβλεπα στο δρόμο”

Her News b

Demi Moore: σε ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών!

Her News b

Γιάννης Αντετοκούνμπο: H πρώτη του ανάρτηση μετά τον τελικό του Eurobasket

HerNewskl