HerNews.gr
Διεθνή

Μπριζίτ Μπαρντό: Αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα – «Δεν αντέχει άλλο τη ζέστη»

Οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν έσπευσαν στο σπίτι της Μπριζίτ Μπαρντό την Τετάρτη, αφού υπέστη κάποιες δυσκολίες στην αναπνοή.

Ο σύζυγος της Μπαρντό επιβεβαίωσε την είδηση ​​και ξεκαθάρισε τι συνέβη λίγο μετά το περιστατικό που συνέβη στην κατοικία τους στο Saint-Tropez.

«Ήταν γύρω στις 9 το πρωί όταν η Μπριζίτ είχε πρόβλημα στην αναπνοή», είπε στο τοπικό δίκτυο Var-matin , σημειώνοντας ότι τα ασθενοφόρα στη νότια Γαλλία αρχικά «πήραν λάθος» διεύθυνση.Μπριζίτ Μπαρντό

«[Η αναπνοή της] ήταν πιο δυνατή από το συνηθισμένο, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας το ονομάσουμε μια στιγμή απόσπασης της αναπνοής».

Ο σύζυγός της πρόσθεσε ότι μόλις έφτασαν οι πυροσβέστες, έβαλαν οξυγόνο στην 88χρονη Μπριζίτ Μπαρντό «και έμειναν να την παρακολουθούν» για λίγο.

«Όπως όλοι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, δεν αντέχει άλλο τη ζέστη», εξήγησε. «Συμβαίνει στα 88 μου. Δεν πρέπει να κάνει άχρηστες προσπάθειες».

Μπριζίτ Μπαρντό

Πολλοί γνωρίζουν τη Μπαρντό ως μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της δεκαετίας του ’50 και του ’60. Ωστόσο, έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας το 1973 λίγο πριν τα 40ά της γενέθλια.

Στα χρόνια που πέρασαν, η Γαλλίδα ακτιβίστρια αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία των ζώων – αλλά έχει γίνει μια αμφιλεγόμενη φιγούρα στη διαδικασία.

Η Μπριζίτ Μπαρντό δέχθηκε πρόσφατα πρόστιμο για υποκίνηση φυλετικού μίσους αφού περιέγραψε τους κατοίκους του γαλλικού νησιού Ρεϋνιόν στον Ινδικό Ωκεανό ως «εκφυλισμένους άγριους».Μπριζίτ Μπαρντό

«Οι ιθαγενείς έχουν διατηρήσει τα άγρια ​​γονίδιά τους», έγραψε σε μια ανοιχτή επιστολή του 2019 προς τον νομάρχη της Ρεϋνιόν, υποστηρίζοντας ότι οι κάτοικοι του νησιού κακομεταχειρίζονταν τα ζώα.

Το 1987, η Μπαρντό έβγαλε σε δημοπρασία περίπου το ένα πέμπτο της προσωπικής της περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων πολύτιμων κοσμημάτων, έργων τέχνης και ρούχων, που συγκέντρωσε 500.000 δολάρια.

«Έδωσα την ομορφιά και τη νιότη μου στους άντρες», είπε τότε η Μπαρντό. «Και τώρα δίνω τη σοφία και την εμπειρία μου, την καλύτερη μου, στα ζώα».

Σε μια σπάνια συνέντευξη στη Vogue Homme το 2012, θυμήθηκε ότι ένιωθε «συντετριμμένη» από την ιδιότητα της διασημότητάς της.

Μπριζίτ Μπαρντό

«Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο απαίσιο ήταν. Ενας εφιάλτης. Απλώς δεν μπορούσα να ζήσω πια έτσι», είπε στο ρεπορτάζ.

«Εγκατέλειψα τις ταινίες στα 38 μου γιατί τα είχα μέχρι εδώ, οπότε δεν έχω καμία επιθυμία να επιστρέψω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

H Μαντόνα γλείφει την κιθάρα της – «Είσαι αξιολύπητη», «Να πάει στο γηροκομείο»

Her News b

Robert Pattinson: Αρραβωνιάστηκε με την εγκυμονούσα σύντροφό του Suki Waterhouse

HerNews ka

Ben Affleck: “Έγινε η μαριονέτα της Jennifer Lopez”

HerNewskl