HerNews.gr
Διεθνή

Robert Pattinson: Αρραβωνιάστηκε με την εγκυμονούσα σύντροφό του Suki Waterhouse

Ο Robert Pattinson και η Suki Waterhouse φαίνεται πως τελικά αρραβωνιάστηκαν, αφού πυροδότησαν φήμες αρραβώνων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Είναι αρραβωνιασμένοι. Και οι δύο θέλουν να παντρευτούν. Είναι σημαντικό για αυτούς», είπε μια πηγή στο People Πέμπτη.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η σχέση του Robert Pattinson με την Suki Waterhouse η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί μαζί,  “είναι απίστευτη” και ότι “αισθάνεται πολύ τυχερός”.Σούκι Γουότερχαουζ

Ο Pattinson «ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς» και είναι «τόσο έτοιμος» για την πατρότητα, σύμφωνα με το περιοδικό, το οποίο ανέφερε επίσης ότι η Waterhouse έχει αυτή την «ιδιαίτερη λάμψη» και «φαίνεται πολύ χαρούμενη».

Μετά από μήνες εικασιών, η Waterhouse επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο Pattinson περιμένουν το πρώτο τους παιδί κατά τη διάρκεια του σετ της σε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μεξικό τον Νοέμβριο.

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα αστραφτερό σήμερα, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε το μοντέλο που έγινε μουσικός στο πλήθος ενώ έκανε χειρονομίες προς την κοιλιά της, προσθέτοντας αστειευόμενη: «Δεν είμαι σίγουρη αν δουλεύει».

Ο Pattinson και ο Waterhouse  έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί  τον Δεκέμβριο του 2022 ενώ παρακολουθούσαν μια επίδειξη μόδας στην Αίγυπτο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Victoria Beckham: Αναγκάστηκε να φύγει εσπευσμένα από εστιατόριο με την κόρη της – Ξέσπασε αιματηρός καυγάς για τον Lionel Messi (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Ενδέχεται να μη φορέσει τιάρα στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής μετά από πέντε χρόνια

HerNews ka