HerNews.gr
Μόδα

Ιωάννα Τούνη: H μοναδική εμφάνιση της στην πρεμιέρα της Barbie

Ιωάννα Τούνη

Στο The Mall Athens, πολλοί celebrities παρακολούθησαν την προβολή της νέας ταινίας Barbie μεταξύ αυτών και η διάσημη Ιωάννα Τούνη.

Η ταινία εξερευνά τη ζωή στον κόσμο της Barbie, όπου η τελειότητα κυριαρχεί, ενώ παράλληλα προβάλλεται και ένα χιουμοριστικό περιβάλλον, αφήνοντας χώρο για υπαρξιακές σκέψεις και προβληματισμούς.

Η έμπνευση από τον μαγικό κόσμο της Barbie φάνηκε να επηρεάζει και τις υπόλοιπες αναγνωρίσιμες Ελληνίδες που παραβρέθηκαν, καθώς επέλεξαν ροζ ντυσίματα και αξεσουάρ, δημιουργώντας μια γλυκιά και ξεχωριστή ατμόσφαιρα στον χώρο.

Η ταινία, με πρωταγωνιστές τους Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ, υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους θεατές της για αρκετό καιρό.

Η διάσημη Instagrammer Ιωάννα Τούνη, εμφανίστηκε στο Mall του Μαρούσι τηρώντας το εντυπωσιακό dress code με τίτλο “Barbie in pink” ή αλλιώς “Μπάρμπι στα ροζ”.

Ιωάννα Τούνη: H μοναδική εμφάνιση της στην πρεμιέρα της Barbie

Για την πρεμιέρα της ταινίας, η Ιωάννα επέλεξε ένα σύνολο που αντιπροσωπεύει τις αγαπημένες αποχρώσεις της διάσημης κούκλας, με έντονο ροζ χρώμα.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις, και δεν είναι η μόνη που τήρησε το dress code, καθώς και άλλες influencers επέλεξαν να φορέσουν το αγαπημένο τους ροζ για να ταιριάξουν με τον μαγικό κόσμο της Barbie.

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Στη Μύκονο με το Νουνίτο που έκανε το πρώτο του μπάνιο – ΦΩΤΟ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Έκανε την πιο ρομαντική εμφάνιση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNewskl

Πως να φροντίσετε και να καθαρίσετε σωστά την ψεύτικη γούνα σας

HerNews ka

Jennifer Lopez: Χορεύει με το πιο sexy νυφικό που έχεις δει και εντυπωσιάζει

HerNews ka