HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Χορεύει με το πιο sexy νυφικό που έχεις δει και εντυπωσιάζει

Η Jennifer Lopez έχει μια ιδιαίτερη έμφαση στα νυφικά, καθώς έχει φορέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ίσως επέλεξε την πιο τολμηρή νυφική ​​εμφάνισή της μέχρι σήμερα.

Η 54χρονη ποπ σταρ φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό με τεράστιες εγκοπές καρδιάς σε μια προεπισκόπηση για το μουσικό βίντεο, γράφοντας: “Δεν μπορώ να περιμένω για το Can’t Get Enough που κυκλοφορεί σε 2 ημέρες! #THISISMENOW Η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει».

Στο κλιπ, η Jennifer Lopez χορεύει με μια σειρά από γαμπρούς συμπεριλαμβανομένου του “Dancing With the Stars” Pro Derek Hough, καθώς ανταλλάσσει νυφικά εσώρουχα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Αν και αρχικά δείχνει “απλό” καθώς η κάμερα δείχνει ένα στιγμιότυπο της Lopez να τραγουδά τις λέξεις, «I just wanna», ξεσπάει στο χορό με τον γαμπρό για να αποκαλύψει μια τεράστια ανάποδη εγκοπή καρδιάς γύρω από τον αφαλό της.

Jennifer Lopez και Derek Hough

Καθώς χορεύει στον διάδρομο, εμφανίζεται ολόκληρη η έκταση του σχεδίου.

Εκτός από τα ιδιαίτερα ​​κοψίματα, η Lopez συνδύασε με ένα γλυκό φιόγκο κάτω από ένα κοντό πέπλο στο βίντεο, έχοντας τα μισά μαλλιά της πιασμένα για τη σκηνή.

Η Lopez δημοσίευσε επίσης μια άλλη προεπισκόπηση του μουσικού βίντεο το Σάββατο, δείχνοντας μια καλύτερη εμφάνιση στο πιο κοντό νυφικό, το οποίο συνδύασε με ένα τεράστιο διαμαντένιο τσόκερ και λευκές κάλτσες μέχρι τους μηρούς.

Το νέο της μουσικό βίντεο ακολουθεί ένα λαμπερό Σαββατοκύριακο για τη σταρ του «Marry Me», η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαίρων 2024 με ένα προσαρμοσμένο απαλό ροζ φόρεμα από τη Nicole + Felicia Couture την Κυριακή το βράδυ.

Η J.Lo – η οποία παντρεύτηκε τον τρίτο σύζυγό της Ben Affleck, το 2022 – χειρίστηκε επίσης μια σοβαρά αμήχανη ερώτηση σχετικά με τον γάμο με χάρη, αφού ο δημοσιογράφος του Variety Mark Malkin ρώτησε την J.Lo αν ήταν «ο τελευταίος της γάμος».

«Όταν λένε ότι ξέρεις, ξέρεις. Και άλλες φορές, όταν δεν ήξερες, δεν ήξερες επίσης», είπε διπλωματικά η Jennifer Lopez , προσθέτοντας, «Νομίζω ότι μπαίνεις πάντα με τις καλύτερες προθέσεις κάθε φορά που ξεκινάς οτιδήποτε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 Τρόποι για να φορέσεις ένα μαύρο σακάκι σαν Γαλλίδα

Her News

Jennifer Lopez: Σχεδίασε τη δική της σειρά εσωρούχων για την Intimissimi εμπνευσμένη από το νέο της άλμπουμ

HerNews ka

Bella Hadid: Το αποκαλυπτικό «comeback» για το εξώφυλλο του περιοδικού Perfect

HerNews ka