HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Η εταιρία της Skims αξίζει πλέον 4 δισεκατομμύρια δολάρια

Η μάρκα Skims της Kim Kardashian έφτασε τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια στην τελευταία της αποτίμηση, αφού η εταιρεία ειδών ένδυσης shape wear συγκέντρωσε 270 εκατομμύρια δολάρια σε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης, σύμφωνα με τους New York Times.

Το εκπληκτικό ποσό είναι σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια περισσότερο από τα  3,2 δισεκατομμύρια δολάρια αποτίμησης που έδωσαν οι επενδυτές στη Skims πέρυσι.

Η Kim Kardashian ξεκίνησε την εταιρεία της το 2019, με την επωνυμία να έχει πωλήσεις 2 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μετά την κυκλοφορία του ιστότοπού της.Κιμ Καρντάσιαν

Αφού επικεντρώθηκε αρχικά στα ρούχα, η έξυπνη επιχειρηματίας έχει επεκτείνει τη σειρά της για να συμπεριλάβει τα πάντα, από σέξι μαγιό μέχρι άνετα loungewear και η δημοτικότητα της Skims δεν έχει σταματημό.

Σχεδόν κάθε κολεξιόν ξεπουλιέται μέσα σε λίγα λεπτά, με τους θαυμαστές να αγοράζουν σουτιέν, εσώρουχα, κάλτσες , πιτζάμες και άλλα στυλ της διάσημης ετικέτας με τα ουδέτερα χρώματα της Kardashian (και μερικά νέα ποπ χρώματα).

Κιμ Καρντάσιαν

Σύμφωνα με τους New York Times, η μάρκα έχει υπολογίσει ότι θα φτάσει τα 750 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις για το 2023, αφού πέρυσι έφτασε τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Τα νέα έρχονται αφότου μια γυναίκα με το όνομα Angelina Wiley αγόρασε ένα κορμάκι Skims που της έσωσε τη ζωή σε ένα viral TikTok.

Η Wiley φορούσε ένα από τα  κορμάκια των 68 δολαρίων ενώ πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λέγοντας ότι «ήταν τόσο στενό πάνω μου που κυριολεκτικά με εμπόδιζε να αιμορραγώ».

Κιμ Καρντάσιαν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Προϊόντα ομορφιάς για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

Her News

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το παντελόνι που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Yιοθέτησε την τάση του mermaidcore trend

HerNewskl