HerNews.gr
Social News

Mente Fuerte: To σχόλιο του για την παράσταση της Μαρίας Σολωμού – «Πολύ χάλια προς χείριστη»

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte να μην έχουν παραδεχτεί ποτέ δημόσια ότι είναι ζευγάρι όμως πάντα ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα και είναι σχεδόν παντού μαζί.

Αυτή τη φορά ο Mente Fuerte επισκέφθηκε τη Μαρία Σολωμού στην παράσταση “Όνειρο” στη Θεσσαλονίκη στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο ραπερ ανέβασε ένα Story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη Μαρία Σολωμού επί σκηνής στο οποίο αστειευόμενος έγραψε  «Η παράσταση απίστευτη. Η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη».

Σε επόμενο Story του προέτρεψε τον κόσμο να δει την παράσταση της Μαρίας Σολωμού γράφοντας «Όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη πιστέψτε με αξίζει να έρθετε να το δείτε».

Η Μαρία Σολωμού σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλώντας για τον Mente Fuerte δήλωσε: «Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το
«τοξική σχέση» το έχουμε κάνει καραμέλα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Avril Lavigne: H ρομαντική πρόταση γάμου στο Παρίσι

HerNewskl

Σοφία Αλατζά: Θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα – «Νιώθω τόσο ευλογημένη»

HerNews ka

Στέργιος Νένες: Ο Νικόλας του Κωνσταντίνου και Ελένης απαντά για το αν πληρώνονται τις επαναλήψεις της σειράς

Her News b