HerNews.gr
Διασκέδαση

WILL.I.AM: Συναντά ξανά τη Britney Spears στο νέο τραγούδι “Mind your business”

Ο master της μουσικής και πολυπλατινένιος αλλά και βραβευμένος με GRAMMY καλλιτέχνης will.i.am, ενθουσιάζει κάθε music fan κυκλοφορώντας την πολυαναμενόμενη νέα του συνεργασία με την πριγκίπισσα της Pop, Britney Spears, στο τραγούδι “MIND YOUR BUSINESS” το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο από την PanikRecords/Sony Music.

 Η συνεργασία αυτή αποτελεί τη μουσική τους επανένωση μετά το τριπλά πλατινένιο και πλέον κλασσικό “Scream & Shout” του 2012, το οποίο είναι και το πρώτο ever #1 στο τότε νέο Dance/Electronic Songs chart του Billboard.

Έχοντας ως μουσικό χαλί ένα αινιγματικό beat που σε μαγνητίζει, ο will.i.am για μία ακόμη φορά μας παρασέρνει με τα φωνητικά του, ενώ παράλληλα η ακαταμάχητη ενέργεια της Britney απογειώνει το τραγούδι. Το πιασάρικο ρεφρέν σε συνδυασμό με την πάντα ξεχωριστή χημεία τους, κάνει το “MIND YOUR BUSINESS” μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες της χρονιάς

Το track έρχεται αμέσως μετά το “THE FORMULA” που αποτέλεσε και το πρώτο του solo single μετά από 10 χρόνια. Ήταν η συνεργασία του με τον μοναδικό Lil Wayne και το πρώτο μέσα από την συνεργασία του με την ‘Formula 1’, η οποία του έδωσε και τον τιμητικό τίτλο ως “Global Artist in Residence”, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. 

Black Eyed Peas' Will.i.am on Future of Entertainment – Rolling Stone

 Ως μέρος της συμφωνίας τους, αναμένεται να γίνουν κι άλλα τραγούδια διαθέσιμα πριν την κυκλοφορία του νέου solo album από τον will.i.am

Τα “THE FORMULA” και “MIND YOUR BUSINESS” είναι τα πρώτα δείγματα από το επερχόμενο 5ο solo studio album του will.i.am, το οποίο είναι και το πρώτο του μετά το #1, ‘#willpower’, που κυκλοφόρησε το 2013 και περιείχε την τεράστια επιτυχία “Scream & Shout” με την Britney Spears. 

Ακούστε το εδώ:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οδηγός για να φας αν μένεις στο κέντρο

Her News

Χριστουγεννιάτικα επεισόδια από τις αγαπημένες μας ξένες σειρές

Her News b

Cardi B: Κυκλοφορεί τραγούδι με τον σύζυγό της Offset αφού την κατηγόρησε ότι τον απατάει

HerNews ka