HerNews.gr
Ταξίδια

Μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε μια φορά στη ζωή σας

Υπάρχουν κάποια μέρη πάνω στη γη που θα πρέπει οπωσδήποτε να τα επισκεφτείτε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας. Αν λοιπόν σκέφτεστε που να ταξιδέψετε, γιατί να μην το κάνετε κάπου εντυπωσιακά; Ο κόσμος είναι γεμάτος καταπληκτικούς προορισμούς, αλλά εδώ είναι κάποια ιδιαίτερα εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε μια φορά στη ζωή σας.

Μετέωρα

Τα Μετέωρα είναι ένα απίστευτο φαινόμενο. Ένα τοπίο όπου συναντώνται τα θαύματα της φύσης και του ανθρώπου. Βραχώδεις σχηματισμοί συνθέτουν αυτό το τοπίο και πάνω τους χτίστηκαν μοναστήρια. Οι μοναχοί έπρεπε να σκαρφαλώσουν στους βράχους για να τους φτάσουν καθώς τότε δεν υπήρχαν σκάλες. Ακόμη κι όταν βρίσκεστε εκεί, είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι αυτό το μέρος είναι πραγματικό.

Τα Μετέωρα είναι ένας προορισμός bucket list για διάφορους λόγους. Έχει μια απίστευτα πλούσια ιστορία. Κάποτε υπήρχαν 24 μοναστήρια που κάθονταν πάνω από αυτούς τους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς. Μόνο 6 από αυτά έχουν μείνει όρθια και αξίζει να τα επισκεφτείτε.

Θα συνιστούσαμε να περάσετε δύο μέρες εδώ για να δείτε όλα τα μοναστήρια αντί να βιαστείτε να δείτε τα πάντα σε μια μέρα.

Χαβάη

Αν ονειρεύεστε τιρκουάζ νερά, λευκές, αμμώδεις παραλίες και εντυπωσιακά τοπία, τότε η Χαβάη θα πρέπει σίγουρα να είναι ένας από τους προορισμούς σας.

Εδώ σίγουρα θα περάσετε πολλές στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες. Είναι ένας ρομαντικός προορισμός για ζευγάρια και ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη στον κόσμο.

Μαρόκο

Η περίπλοκη αρχιτεκτονική και ο μοναδικός συνδυασμός πολιτιστικών επιρροών κάνουν το Μαρόκο να μην μοιάζει με κανένα άλλο μέρος στον πλανήτη. Είτε ταξιδεύετε στο πολυσύχναστο Μαρακές, σε όμορφες παραθαλάσσιες πόλεις ή σε απομακρυσμένες πόλεις της ερήμου (ή ελπίζουμε και στα τρία), ένα ταξίδι στο Μαρόκο θα σας μείνει αξέχαστο.

Μάτσου Πίτσου

Το να βλέπεις τα ιστορικά ερείπια της Αυτοκρατορίας των Ίνκας ανάμεσα στις μαγευτικές Άνδεις στο Μάτσου Πίτσου είναι μια αναμφισβήτητα εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Τα εντυπωσιακά ερείπια της ακρόπολης του Μάτσου Πίτσου αξίζουν το ταξίδι και για ορισμένους ταξιδιώτες, αυτό το ταξίδι, που συχνά γίνεται με τρένο ή με τα πόδια ως πολυήμερη πεζοπορία, είναι ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας. 

Θάλασσα ή βουνό: Ποιες διακοπές να διαλέξετε;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τσάντα θαλάσσης: Τα 5 απαραίτητα που πρέπει να έχεις μέσα

Her News b

Τα 7 καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα

HerNews ka

7 χώρες που μάλλον δεν ήξερες ότι υπάρχουν

HerNews ka