HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Μαίρη Παλιαλέξη: Η αρχισυντάκτρια του “Happy Day” σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Η αρχισυντάκτρια του “Happy Day” Μαίρη Παλιαλέξη μίλησε στο περιοδικό “7 Μέρες TV” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα με αφορμή την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων, η στενή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασε και μερικά τηλεοπτικά πρόσωπα. Ανάμεσα τους η Ζήνα Κουτσελίνη, η Ρούλα Κορομηλά και η Μαρία Μπακοδήμου.

Πως κρίνετε την μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, με την οποία σας συνδέει μια σχέση αγάπης;

Έχουμε προσωπική σχέση με την Ρούλα Κορομηλά. Μου άρεσε πάρα πολύ στο comeback της. Θα ήθελα κάποια στιγμή όμως να την δω να κάνει ένα late night show, με τετ – α – τετ συνεντεύξεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Palialexi (@marypalialexi)

Μαρία Μπακοδήμου… Φέτος νομίζω ότι δεν ήταν μια καλή τηλεοπτικά χρονιά για εκείνη.

Ξέρω ότι φέτος δεν βρήκε το πρότζεκτ της. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος με ωραίο χιούμορ και ενδιαφέροντα λόγο, αλλά θεωρώ ότι την εκπομπή δεν την έκανε με κέφι και αυτό φαινόταν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Palialexi (@marypalialexi)

Ζήνα Κουτσελίνη…..

Η Ζήνα είναι ένας λατρεμένος άνθρωπος. Είναι η πρώτη που με πίστεψε, με βοήθησε πολύ και της το «ανταπέδωσα» γιατί την δικαίωσα όπως λέει η ίδια. Την αγαπώ πολύ. Και εκείνη είχε επίσης μια εξαιρετική χρονιά. Κατάφερε πέραν της εκπληκτικής παρουσίας της ως διευθύντριας προγράμματος, να γίνει νούμερο 1 και ως παρουσιάστρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

O Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης μιλά στο HerNews: «Θέλουμε άμεση σχέση και επαφή με τους πολίτες»

Her News

Βάσω Γουλιελμάκη: «Η καριέρα μου ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα – Πρώτα είμαι μαμά, δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο»

Her News b

Η τραγουδίστρια Φανή Δρακοπούλου μιλά στο HerNews: «Πιστεύω ότι περιστατικά κακοποίησης έχουν συμβεί στον χώρο του τραγουδιού»

Her News