HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης στο ITV: «Μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο για όσους τις έχασαν λόγω πυρκαγιών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο βρετανικό κανάλι ITV αναφέρθηκε σε όσους έχασαν τις διακοπές τους στη Ρόδο λόγω των πυρκαγιών προαναγγέλοντας πως θα αποζημιωθούν από την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο.

«Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασίες με τις τοπικές αρχές, θα προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο για όλους όσοι τις έχασαν λόγω των πυρκαγιών», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή Good Morning Britain του βρετανικού καναλιού ITV.

Στη συνέχεια τόνισε πως η Ρόδος πλέον είναι έτοιμη να καλοσωρίσει τους τουρίστες και πως όλα το νησί έχει επιστρέψει στην κανονικότητα.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην αντίδραση των κατοίκων, άλλα και στο 112, μια υπηρεσία που είναι άγνωστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισήμανε ακόμη, ότι έγινε με μεγάλη ασφάλεια μια μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης περίπου 20.000 ανθρώπων από τη Ρόδο της οποίας μόνο το 15% επηρεάστηκε από τις πυρκαγιές.

«Αν θα ήθελε κάποιος να ανταποδώσει τη βοήθεια που δόθηκε στους Βρετανούς από τους Ροδίτες και σε ένδειξη γενναιοδωρίας, αν θέλει να κλείσει ένα πακέτο διακοπών της τελευταίας στιγμής θα ήταν καλό να ψάξει για πακέτα στη Ρόδο, και όσοι έχουν κλείσει τις διακοπές τους στο νησί να μην έχουν κανέναν απολύτως ενδοιασμό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Άλκη: «Μισή σπιθαμή και χτυπούσες το παιδί μου;», ξέσπασε η μητέρα του

HerNews ka

Πειθαρχική έρευνα για τους ιατροδικαστές της Ίριδας και της Μαλένας διέταξε το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Her News

«Έφυγε» από τη ζωή ο Σπύρος Φωκάς σε ηλικία 86 ετών

HerNews ka