HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Άλκη: «Μισή σπιθαμή και χτυπούσες το παιδί μου;», ξέσπασε η μητέρα του

Συνθήματα, φωνές και αποδοκιμασίες ακούστηκαν έξω από το δικαστήριο, ύστερα από την διακοπή της δίκης των 12 κατηγορουμένων χούλιγκαν για τη δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Την ώρα που οι 12 χούλιγκαν οδηγήθηκαν στην αίθουσα του ΜΟΔ Θεσσαλονίκης, η μητέρα του Άλκη ζήτησε από τους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν άκρη για να δει για πρώτη φορά τα πρόσωπα εκείνων που στέρησαν τη ζωή από τον 19χρονο γιο της.

«Μισή πιθαμή είσαι και χτυπούσες τον γιο μου;», είπε η γυναίκα με βουρκωμένα μάτια, ενώ την ώρα που στη αίθουσα μπήκε ο Ι.Κ, κατηγορούμενος πως μαχαίρωσε με δρεπάνι, τον κοίταξε και τον ρώτησε που είναι το δρεπάνι του τώρα.

Σημειώνεται πως η δίκη διακόπηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου λόγω κωλυμάτων των δικηγόρων υπεράσπισης και θα συνεχιστεί με την κλήρωση των ένορκων και τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων.

«Τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια. Όλη τους τη ζωή μέσα στη φυλακή. Και οι 12. Είναι πολύ δύσκολη η μέρα», δήλωσε η μητέρα του Άλκη κατά την είσοδο της στα δικαστήρια.

«Ό,τι είχα να πω το είπα, τώρα θα μιλήσει η Δικαιοσύνη», τόνισε από την πλευρά του ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Τους γονείς του Άλκη συνόδευε η Ελένη Δαλακλίδου, αδερφή της Ζωής που βιάστηκε και κάηκε ζωντανή κάτω από το σπίτι της, στις 27 Δεκεμβρίου του 2012, έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. “Ξέρω πως είναι για αυτό είμαι εδώ”, ανέφερε συγκινημένη.

Δολοφονία Άλκη: «Τα ισόβια να είναι ισόβια», ζήτησαν οι γονείς του

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Προεδρικό Μέγαρο: Η ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης

HerNews ka

Εθνική Πόλο: Φανερά συγκινημένος ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος – «Οφείλω μια συγγνώμη»

Her News

Τραγωδία Blue Horizon: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group μετά τη δολοφονία του Αντώνη

HerNews ka