HerNews.gr
Διεθνή

Σοφία Βεργκάρα: Άφησε τον Τζο Μανγκανιέλο να κρατήσει τον σκύλο τους εν μέσω διαζυγίου καθώς «την μισεί»

Η Σοφία Βεργκάρα φέρεται να παρέδωσε το 10χρονοΤσιουάουα-Πομεράνιαν της, Bubbles, στον εν διαστάσει σύζυγό της Τζο Μανγκανιέλο χωρίς να τσακωθεί μαζί του.

«Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ο Τζο θα χώριζε τους δρόμους του με τον σκύλο του Bubbles και η Σοφία το γνωρίζει καλά αυτό», είπε μια πηγή στην Daily Mail την Τρίτη.Sofía Vergara and Joe Manganiello with Bubbles

«Κανένας από τους δύο δεν είναι πικραμένος ή θέλει εκδίκηση και η Σοφία λατρεύει το σκυλί και θέλει να είναι ευτυχισμένο, γι’ αυτό ακριβώς αφήνει τον Τζο να έχει την επιμέλεια».

Η πηγή  πρόσθεσε ότι η ηθοποιός ήταν «ευγνόμων» στον Μανγκανιέλο, ο οποίος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη Βεργκάρα στις 19 Ιουλίου που της επέτρεψε να κρατήσει το σκυλάκι μετά τον χωρισμό τους.

«Ο Μανγκανιέλο είπε ότι η Σοφία έχει τη μεγαλύτερη καρδιά και δεν θα έκανε ποτέ τίποτα για να τον πληγώσει σκόπιμα ή το σκυλί», πρόσθεσε η πηγή.

Η Sofía Vergara και ο Joe Manganiello με τις φυσαλίδες

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Καλιφόρνια, τα κατοικίδια θεωρούνται προσωπική ιδιοκτησία όταν τα ζευγάρια διαιρούν τα περιουσιακά τους στοιχεία. 

Ωστόσο, μετά την ψήφιση ενός νέου νόμου το 2019, οι δικαστές που προεδρεύουν στα διαζύγια μπορούν πλέον να λάβουν υπόψη το βέλτιστο συμφέρον της ευημερίας του κατοικίδιου ζώου και μπορούν να συνάψουν συμφωνίες κοινής επιμέλειας κατά την κρίση τους.

Φαίνεται ότι το πρώην ζευγάρι – που δεν είχε παιδιά μαζί εκτός από τον γούνινο φίλο του – αποφάσισε να κρατήσει την Bubbles εκτός δικαστηρίου.Η Sofía Vergara και ο Joe Manganiello με τις φυσαλίδες

Αν και η Βεργκάρα ήταν αυτή που υιοθέτησε την Bubbles πριν από δύο χρόνια, ο Τζο Μανγκανιέλο φαίνεται ότι έχει δεθεί περισσότερο με τον σκύλο.

Το 2021, η Βεργκάρα, είπε αστειευόμενη στο “The Tonight Show” πώς ο Bubbles επέλεξε τον πρώην σύζυγό της αντί της ίδιας.

“Με μισεί. Υποτίθεται ότι ήταν για μένα. Υποτίθεται ότι ήταν ο σκύλος μου», είπε στον οικοδεσπότη Τζίμι Φάλον εκείνη την εποχή.

«Έφτασε στο σπίτι και δεν ξέρω, νόμιζε ότι ήταν για τον Τζο και αυτό είναι το μόνο που θέλει να κάνει».

Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello με τα Bubbles

Η Σοφία Βεργκάρα συνέχισε εξηγώντας πώς η Bubbles είχε μια “εμμονή” με τον Μανγκανιέλο.

«Είναι φρικτό, με μισεί. Είναι πολύ κακή μαζί μου. Με δαγκώνει! Δεν είναι τόσο χαριτωμένη προσωπικά», είπε ειρωνικά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα: Η … μαρμελάδα πρόδωσε την απιστία του Πικέ

HerNews ka

Jada Pinkett Smith: Αποκαλεί τον Tupac Shakur «αδελφή ψυχή» της, αλλά λέει ότι «δεν είχαν χημεία»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει βιβλίο με τα απομνημονεύματά του

Her News