HerNews.gr
Μόδα

Sofia Richie: Λανσάρει σειρά ρούχων εμπνευσμένη από το «vibe» του γάμου της

Sofia Richie

Ο πλούσιος γάμος της Sofia Richie – και η “ήσυχη πολυτέλεια” της εμφάνισης – σίγουρα έχει καταλάβει το διαδίκτυο φέτος και σε μια νέα συνέντευξη στο Who What Wear την Τετάρτη, το It girl του 2023 αποκάλυψε ότι σχεδιάζει μια σειρά ρούχων με βάση το πολυ-αντιγραμμένο στυλ της. 

«Η αισθητική είναι πολύ στο vibe μου», είπε στο περιοδικό το 24χρονο μοντέλο, που παντρεύτηκε τον Elliot Grainge, τον Απρίλιο. «Σιγουρεύτηκα, δοκιμάζοντας κάθε δείγμα, ότι ενσαρκώνει την αισθητική που έχω φορέσει. Είμαι 100% εγώ».

Sofia Richie

Η νέα κυρία Grainge – η οποία είπε ότι θεωρεί τη Jacqueline Kennedy Onassis ως μούσα της μόδας – εμπνεύστηκε επίσης από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Nicole Richie.

«Παρακολουθώ τη σχεδίαση της Nicole για χρόνια με το House of Harlow και σίγουρα ήταν έμπνευση για μένα», είπε για τη σειρά ρούχων της αδερφής της. «Έχω κρατήσει σημειώσεις και έχω μάθει πολλά. Δεν χρειάζεται να είμαστε άνθρωποι που απλώς ρίχνουν τα ονόματά μας σε πράγματα. Μπορούμε να είμαστε παθιασμένοι και να συμμετέχουμε».Σοφία Ρίτσι

Η μικρότερη κόρη του Lionel Richie συνέχισε ότι «συν-σχεδίαζε» τη σειρά με μια «λαμπρή» γυναίκα, την Cass, προσθέτοντας ότι «ήταν το ίδιο κλίμα» όπως όταν άρχισε να σχεδιάζει τα σύνολα του γάμου της.

«Έβαλα την Cass να έρθει στο σπίτι μου και καθίσαμε στην αυλή μου με φούτερ», είπε στο Who What Wear. «Ξεκινήσαμε με πράγματα στη ζωή που μας εμπνέουν. Για μένα ήταν τέχνη και μουσική. Χτίσαμε όλη αυτή την ιστορία βασισμένη σε πράγματα που μας εμπνέουν».

Όσον αφορά την πολυσύχναστη ατμόσφαιρα της «ήσυχης πολυτέλειας» , η Sofia είπε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που θέλει όταν πρόκειται για τα ρούχα της.

Lionel και Sofia Richie

«Ήσυχη πολυτέλεια, ο όρος, ακούγεται πολύ ωραίος, οπότε δεν το χτυπάω», είπε στο περιοδικό. «Αλλά [ο στυλίστας μου] Liat Baruch και εγώ ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε σωστά πριν από περίπου τριάμισι χρόνια και όταν γνωριστήκαμε, η λέξη μας ήταν «διαχρονική».

«Αισθάνομαι δυνατή σε αυτό που φοράω», πρόσθεσε η νεόνυμφη. «Συντονίστηκα πραγματικά και ρώτησα: Τι φοράω όταν νιώθω τον πιο δυνατό εαυτό μου; Και αυτό ήταν με πιο εκλεπτυσμένο, διαχρονικό ντύσιμο».

Σοφία Ρίτσι, Έλιοτ Γκρέιντζ

Φυσικά, τι πιο διαχρονικό από τη Chanel;

Μαζί με τη σειρά ρούχων της, η Sofia μίλησε για τη «σουρεαλιστική» εμπειρία της δημιουργίας τριών προσαρμοσμένων γαμήλιων εμφανίσεων από τη γαλλική εταιρεία μόδας , συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής τουαλέτας με λαιμόκοψη που φόρεσε για την τελετή.

«Ήταν ειλικρινά μια από τις πιο εκπληκτικές, συναρπαστικές εμπειρίες ολόκληρης της ζωής μου», είπε για τη διαδικασία σχεδιασμού, η οποία περιελάμβανε «εννέα μήνες και επτά πτήσεις για το Παρίσι».

Όσο για τους στόχους της για τη νέα σειρά ρούχων, οι στόχοι της Sofias είναι απλοί. «Θέλω όποιος το αγοράσει να νιώθει καλά σε αυτό», είπε. «Ελπίζω ότι οι άνθρωποι συνδέονται με αυτό. Ελπίζω να το αγαπήσει ο κόσμος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

French Girls: Αυτό είναι το πιο οικονομικό fashion item που λατρεύουν το καλοκαίρι

HerNewskl

Τα ανδρικά casual combos που θαυμάζουμε στο ανδρικό στυλ

HerNews ka

Πες μου το ωροσκόπιό σου και θα σου πω τι παπούτσι χρειάζεσαι

HerNews ka