HerNews.gr
Διεθνή

Κίνα: Αρκούδες ή άνθρωποι με στολή σε ζωολογικό κήπο; – Όλο το ρεπορτάζ

Ο κινεζικός ζωολογικός κήπος αρνείται ότι οι ιδιαίτερες αρκούδες του είναι άνθρωποι ντυμένοι με κοστούμια

Ο ζωολογικός κήπος του Χανγκζού επιμένει ότι τα ζώα είναι αληθινά μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο με μια αρκούδα να στέκεται στα πίσω πόδια και να πυροδοτεί διαδικτυακές εικασίες

Το βίντεο με μια αρκούδα να στέκεται στα πίσω πόδια της κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους ανθρώπους να σημειώνουν ότι τα λεπτά πόδια και οι πτυχές της γούνας την έκαναν να μοιάζει σαν άνθρωπος που παριστάνει την αρκούδα.

Σε μια ηχογράφηση που κυκλοφόρησε στο WeChat, ένας εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου είπε ότι η αρκούδα ήταν πραγματική και ότι τέτοια εξαπάτηση δεν θα συνέβαινε σε κρατικές εγκαταστάσεις. Σημείωσε επίσης ότι στην καλοκαιρινή θερμοκρασία 40 (βαθμοί Κελσίου), ένας άνθρωπος με γούνινο κοστούμι αρκούδας «δεν θα άντεχε περισσότερο από λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει».

Ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου είπε ότι διοργανώθηκαν επισκέψεις για τους δημοσιογράφους τη Δευτέρα για να δουν τις αρκούδες.

Οι ηλιακές αρκούδες έχουν το μέγεθος μεγαλόσωμων σκύλων, με ύψος το πολύ 1,3 μέτρα στα πίσω πόδια τους, σε σύγκριση με έως και 2,8 μέτρα για τα γκρίζλι και άλλα είδη, σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο.

Άλλοι κινεζικοί ζωολογικοί κήποι έχουν κατηγορηθεί ότι προσπάθησαν να περάσουν σκυλιά βαμμένα για να μοιάζουν με λύκους ή αφρικανικές γάτες και γαϊδούρια βαμμένα για να μοιάζουν με ζέβρες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί είναι σε καραντίνα;

Her News b

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεσπά: Ακούμε μόνο «μπλα, μπλα» για το κλίμα

Her News

Britney Spears: Ο πατέρας της είναι βαριά άρρωστος και βρίσκεται στο νοσοκομείο με μόλυνση

HerNews ka