HerNews.gr
Μόδα

Τα ανδρικά casual combos που θαυμάζουμε στο ανδρικό στυλ

Στον κόσμο της ανδρικής μόδας, το casual στυλ αναδεικνύεται συχνά ως η τέλεια ένωση της άνεσης με την κομψότητα και προτιμάται από την πλειοψηφία των ανδρών. Ο συνδυασμός εξάλλου απλών κομματιών που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και φινέτσα, δεν είναι απλά μέρος του outfit, αλλά και τρόπος ζωής και αντίληψης.

Είναι λοιπόν κάποια συγκεκριμένα ανδρικά combos που δεν περνούν απαρατήρητα και απογειώνουν την casual αισθητική. Ποια είναι όμως αυτά τα look που θαυμάζουμε στο ανδρικό στυλ και επιπλέον κερδίζουν μια ιδιαίτερη θέση στις ντουλάπες των απανταχού fashion lovers; Παρακάτω σου τα παρουσιάζουμε όλα!

 

Τζιν και t-shirt

Το τζιν παντελόνι αποτελεί εμβληματικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας και εξυπηρετεί όλα τα γούστα. Ανθεκτικό στο χρόνο, συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα, δίνοντας στην καθημερινότητα άνεση και αυθεντικότητα. Το πιο εύκολο combo είναι ασφαλώς με το αγαπημένο ανδρικό t-shirt, το οποίο χαρίζει στους άνδρες της ζωής μας απλότητα και έξτρα coolness. Τα αμέτρητα χρώματα και σχέδια αναδεικνύουν το t-shirt μπλουζάκι ως πασπαρτού που ταιριάζει με όλες τις διαφορετικές προτιμήσεις. Για τις χειμερινές μέρες, τα ανδρικά πουλόβερ τελειοποιούν το look, δίνοντας την απαραίτητη ζεστασιά και προσθέτουν κομψότητα για κάθε ώρα της ημέρας.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι “Τι δώρο να κάνω στον αγαπημένο μου;”, ένα μαλακό πουλόβερ είναι η απάντηση. Παρακίνησέ τον να το συνδυάσει με το λατρεμένο του τζιν και το αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό.

Chinos και πουκάμισο

Ο συνδυασμός των chinos παντελονιών και ενός όμορφου πουκαμίσου απογειώνει την εκλεπτυσμένη πλευρά του ανδρικού casual στυλ, χαρίζοντας αριστοκρατική γοητεία. Τα chinos με την κομψή τους εμφάνιση, προσφέρουν ευελιξία και άνεση. Επιπλέον, η ποικιλία των χρωμάτων και των υφασμάτων στα οποία είναι διαθέσιμα, επιτρέπει στον άνδρα να προσαρμόσει το στυλ του ανάλογα με την περίσταση.
Από την άλλη, το πουκάμισο ως ένα κλασικό κομμάτι, προσδίδει αέρα κομψότητας και φινέτσας.

Η επιλογή λοιπόν του κατάλληλου κομματιού μπορεί να καθορίσει τη φύση του outfit και να χαρίσει από πιο επίσημο ως και πιο χαλαρό χαρακτήρα. Τέλος, ένα πουκάμισο με καλή εφαρμογή μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα και να προσθέσει έναν διακριτικό τόνο πολυτέλειας στην εμφάνιση, δημιουργώντας έτσι ένα αξιοθαύμαστο look.

 

Athleisure look

Το athleisure στυλ είναι η τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και αποθεώνεται από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως. Σε αυτό το trend, αθλητικά στοιχεία αναμειγνύονται με άλλα πιο επίσημα, δημιουργώντας συνδυασμούς που όχι μόνο προσφέρουν coolness, αλλά φοριούνται από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Έτσι, το preppy στυλ συναντά αρμονικά την casual πραγματικότητα και προσαρμόζεται κατάλληλα, εξυπηρετώντας όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας.

Πρωταγωνιστής του look είναι αναμφισβήτητα τα αγαπημένα ανδρικά sneakers, τα οποία ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση και προσθέτουν αισθητική βγαλμένη από τους fashionistas στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ένα κοστούμι με αθλητικά παπούτσια είναι το τέλειο παράδειγμα της ένωσης casual και επίσημης εικόνας και αγαπιέται από όλο και περισσότερους άνδρες που αναζητούν άνεση στις ώρες του γραφείου.

Denim και δερμάτινα στοιχεία

Το ανδρικό casual look που συνδυάζει denim και δερμάτινα στοιχεία αποτελεί μια εκπληκτική εναλλακτική επιλογή που ξεχωρίζει με την αντίθεση που προσφέρει. Το denim, με την ανθεκτική υφή του, προσδίδει ανεπιτήδευτη και χαλαρή αίσθηση στο ντύσιμο, ενώ τα δερμάτινα στοιχεία προσθέτουν μια δόση ροκ αισθητικής.

Έτσι λοιπόν ένα τζιν παντελόνι μπορεί να φορεθεί άψογα με ένα δερμάτινο jacket,
δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και δυναμικό look με casual επιρροές. Το συνδυασμό αυτό μπορεί να ολοκληρώσει ένα απλο T-shirt και αθλητικά παπούτσια για έναν επιπλέον τόνο ανεμελιάς. Οι διαφορετικές υφές και χρώματα προσθέτουν ενδιαφέρον, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό casual outfit.

Extra tip! Ένα total denim look είναι πάντα στη μόδα και κλέβει τα βλέμματα.

Αν έφτασες μέχρι εδώ, τότε σίγουρα βρήκες κάποια combos που θαυμάζεις και εσύ στο ανδρικό στυλ. Δώσε λοιπόν συμβουλές στους αγαπημένους σου άνδρες ή ακόμα μπορείς και να προσαρμόσεις κάποιες από τις παραπάνω ιδέες και στη δική σου γκαρνταρόμπα. Το σημαντικό είναι να λειτουργείς με φαντασία και δημιουργικότητα και να φτιάχνεις outfits που σε κάνουν χαρούμενη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα Harrods ντύθηκαν… Louis Vuitton – Μεταμορφώθηκαν όλα τα καταστήματα στον κόσμο με χαρούμενα χρώματα

Her News

Οι μπότες είναι τα παπούτσια της σεζόν!

Her News

Οίκος Gucci: Τιμά την ιστορία του με μια μεγάλη έκθεση με τίτλο «Gucci Cosmos»

Her News