HerNews.gr
Διεθνή

Ricky Martin: Σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο του – «Είπα στον πρώην μου να γράψουμε ένα βιβλίο για τον “πως να χωρίσεις σωστά”»

Ο Ricky Martin μίλησε για το διαζύγιό του με τον Jwan Josef, λέγοντας ότι η απόφαση να τερματίσουν τον γάμο τους «δεν ήταν πρόσφατη».

Ο 51χρονος παραγωγός του “Livin’ La Vida Loca”, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ο ίδιος και ο Yosef, αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια γάμου.

«Όταν το έμαθε το κοινό, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους», είπε ο Martin στο Telemundo.Ο Ricky Martin μίλησε για το διαζύγιό του με τον Jwan Josef, λέγοντας ότι η απόφαση να τερματίσουν τον γάμο τους "δεν ήταν πρόσφατη".

«Ο Jwan κι εγώ θα είμαστε πάντα οικογένεια», μοιράστηκε. « Έχουμε δύο παιδιά που πρόκειται να μεγαλώσουμε μαζί και αυτή δεν είναι πρόσφατη απόφαση. Σχεδιάζουμε αυτή την κατάσταση εδώ και πολύ καιρό, είναι πριν από την πανδημία».

«Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε τα πάνω-κάτω, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί», είπε, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι έχει καλές σχέσεις.

«Ήταν επτά ή οκτώ χρόνια [με τον Jwan]. Θέλω να περάσω καλά, θέλω να απολαύσω τη ζωή… Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη σχέση», συνέχισε ο Ricky Martin.Ο 51χρονος παραγωγός του "Livin' La Vida Loca", ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ο ίδιος και ο Yosef, 38 ετών, αποφάσισαν να τα παρατήσουν μετά από έξι χρόνια γάμου.

«Δεν μιλάω για το εγγύς μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε μια σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί για ένα πρωινό φιλί, πρωινό και στοργή».

Ο Martin τον περασμένο μήνα ανέφερε τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως αιτία του διαζυγίου και τώρα αναζητά κοινή επιμέλεια των παιδιών του ζευγαριού.

«Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά μεταξύ του Jwan και εμένα», πρόσθεσε. «Γι’ αυτό είναι σαν, “Θα χωρίσετε, θα χωρίσετε, πώς;” γιατί λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή κουβέντα, ίσως στο δωμάτιό μας».

Ο Martin είπε ότι η διαδικασία διαζυγίου του ζευγαριού ήταν «πολύ ευκολότερη» από ό,τι περίμεναν.

Ricky Martin and Jwan Yosef are divorcing | CNN

«Ήταν υπέροχα. Είπα ακόμη και στον Jwan ότι πρέπει να γράψουμε ένα βιβλίο για το πώς να χωρίσουμε σωστά», είπε ειρωνικά. «Ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι πιστεύαμε, αλλά το κάναμε με χρόνο και ηρεμία».

Ανακοινώνοντας το διαζύγιό τους στις 6 Ιουλίου, το ζευγάρι ανέφερε σε κοινή δήλωση  που κοινοποιήθηκε μέσω Instagram ότι «αποφάσισαν να τερματίσουν τον γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας».

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο την γνήσια φιλία μας καθώς συνεχίζουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας», πρόσθεσε εν μέρει το ζευγάρι.

Ricky Martin's 4 Kids: Everything to Know

Ο Martin και ο Josef ολοκλήρωσαν τη δήλωσή τους: «Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που λάβαμε σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας. Είμαστε ενωμένοι στην ανατροφή αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής μας».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015, με τον Martin να αποκαλύπτει τον αρραβώνα του  την επόμενη χρονιά και να παντρευτεί το 2017.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Eurovision 2023: Μέσα σε 36 λεπτά εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό!

HerNews ka

Πρίγκιπας Λούις: Γιατί το πορτρέτο του φέρνει χαρά εν μέσω της κατάστασης υγείας της Κέιτ Μίντλετον;

HerNews ka

Μπρους Γουίλις: Ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Tears of the Sun» προκάλεσε την αφασία

Her News