HerNews.gr
Beauty

Νικολέττα Ράλλη: Aυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη φαίνεται να προτιμά ένα συγκεκριμένο είδος καλοκαιρινού αρώματος κατά την περίοδο αυτή. Έχει αποκαλύψει το αγαπημένο της καλοκαιρινό άρωμα μέσα από μια ιστορία στο Instagram – το άρωμα αυτό είναι το “Un Jardin en Méditerranée” από τον διάσημο πολυτελή οίκο Hermès.

Νικολέττα Ράλλη

“Un Jardin en Méditerranée” μεταφράζεται ως “Ένας Κήπος στη Μεσόγειο,” και αυτό το άρωμα στοχεύει στο να αποτυπώσει την ουσία ενός καλοκαιρινού ταξιδιού στη Μεσόγειο. Το άρωμα χαρακτηρίζεται από ξυλώδεις και βοτανικές νότες, που αναδεικνύουν το φρέσκο αεράκι της θάλασσας, τα λευκά άνθη των εσπεριδοειδών δέντρων και την πλούσια φλόρα της περιοχής.

Νικολέττα Ράλλη: Aυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Στην καρδιά του, αυτό το άρωμα στοχεύει στο δέντρο συκιάς, ένα σύμβολο του μεσογειακού τοπίου. Οι νότες εμπλουτίζονται με τις φλούδες των μεσογειακών εσπεριδοειδών, τα άνθη πορτοκαλιάς, την λευκή πικροδάφνη και τις νότες ξύλου και φυστικιού Αιγίνης. Η συνδυασμένη αρμονία δημιουργεί ένα φρέσκο, πράσινο, ελαφρώς πικάντικο και εθιστικό άρωμα που αποτυπώνει το πνεύμα της Μεσογείου.

Νικολέττα Ράλλη

Η επιλογή της Νικολέττας για το “Un Jardin en Méditerranée” υποδηλώνει ότι εκτιμά αρώματα που τη μεταφέρουν στην γαλήνια και ζωηρή ατμόσφαιρα της μεσογειακής ακτής. Ο συνδυασμός φυσικών και βοτανικών στοιχείων στο άρωμα αντανακλά την επιθυμία της για ένα φρέσκο και σαγηνευτικό άρωμα που τη συνοδεύει στις εξορμήσεις.

Νικολέττα Ράλλη: “Ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shay Mitchell: Tόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περίμενε κανείς

HerNewskl

Hairstyles: Ποια είναι τα 5 κουρέματα που θα είναι πάντα μέσα στις τάσεις;

HerNewskl

Ένας οδηγός για τη φθινοπωρινή ρουτίνα περιποίησης

Her News