HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Η θεραπεία προσώπου που επέλεξε μετά τις διακοπές της

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου φροντίζει πολύ την επιδερμίδα της, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες της όπου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ. Κατά τη διάρκεια ενός μικρού διαλείμματος από τις καλοκαιρινές της διακοπές, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη δερματολόγο της και να υποβληθεί σε μια θεραπεία προσώπου με την ονομασία “hydrafacial”.

Το hydrafacial είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που περιλαμβάνει τέσσερα στάδια. Πρώτα γίνεται μια απολέπιση, στη συνέχεια ακολουθεί η ενυδάτωση της επιδερμίδας, η διόρθωση ατελειών και τέλος η συνολική αναζωογόνηση του προσώπου. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν αφαιρεί το μαύρισμα από την επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για βαθιά ενυδάτωση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κατερίνα Καινούργιου: Η θεραπεία προσώπου που επέλεξε μετά τις διακοπές της

Το hydrafacial μπορεί να περιγραφεί σαν ένας ήπιος καθαρισμός της επιδερμίδας με μικροκρυσταλλούς. Αφήνει το δέρμα καθαρό και λαμπερό σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς ανάγκη για αποθεραπεία. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντηλιακό μετά τη θεραπεία προκειμένου να διατηρήσετε τα ευεργετικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, μετά από κάθε θεραπεία καθαρισμού, είναι καλό να αλλάξετε τις μαξιλαροθήκες σας, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ενδεχόμενης ερεθισμένης περιοχής του προσώπου σας.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τους πρώην συντρόφους της: «Γίνομαι εγώ λίγη και τους κάνω μάγκες και γνωστούς»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε την τέλεια πρόταση για τις στιγμές που δεν προλαβαίνεις να επισκεφθείς το κομμωτήριο

HerNewskl

Σαρκώδη και Ζουμερά Χείλη: Έτσι θα τα αποκτήσεις

Her News

Καλοκαιρινή περιποίηση νυχιών

Her News