HerNews.gr
Beauty

Σαρκώδη και Ζουμερά Χείλη: Έτσι θα τα αποκτήσεις

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να αποκτήσουν σαρκώδη και ζουμερά χείλη εύκολα και γρήγορα.. Αυτό φυσικά εξαρτάται κυρίως από το DNA μας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι, ώστε τα χείλη μας να φαίνονται  μεγαλύτερα και πιο σέξι! Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με φυσικό τρόπο στο σπίτιείτε με ενίσχυση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ σε ένα εξειδικευμένο ιατρείο. Αναμφισβήτητα, καλύτερα, πιο εμφανή και με διάρκεια αποτελέσματα θα έχουμε με τη χρήση του υαλουρονικού οξέος.

Aπολέπιση

Αυτό είναι το πρώτο βήμα και είναι πολύ σημαντικό. Πριν δοκιμάσουμε οτιδήποτε, πρώτα θα κάνουμε απολέπιση στα χείλη μας. Τα ξεφλουδισμένα χείλη αντανακλούν λιγότερο φως, γεγονός που είναι δυνατό να κάνει τα χείλη μας να φαίνονται μικρότερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Επίσης, η απολέπιση θα τα κάνει πιο μαλακά και απαλά, έτσι θα φαίνονται πιο υγιή και πιο λαμπερά, άρα και πιο μεγάλα.

Ενυδάτωση στα χείλη

Όταν το σώμα σας είναι αφυδατωμένο, τα χείλη σας κυριολεκτικά συρρικνώνονται και κυριολεκτικά εξαφανίζονται! Επομένως, θα πρέπει να βάζουμε στα χείλη μας ειδικές κρέμες ενυδάτωσης αλλά και η ίδια η πόση νερού βοηθά στην ενυδάτωση τους.

Συμπληρώματα με υαλουρονικό οξύ

Ας ξεκινήσουμε με την ανάλυση του υαλουρονικού οξέος:ουσιαστικά είναι ένα διαυγές, παχύρρευστο παράγωγο ζάχαρης που παράγει το σώμα μας φυσικά για να διατηρεί τις αρθρώσεις, τα μάτια και το δέρμα μας ενυδατωμένα.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να προσελκύσει και να διατηρήσει έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση ως καλλυντικό συμπλήρωμα. Τα εργαστηριακά δερματικά συμπληρώματα, που είναι πλέον πολύ δημοφιλή,  λειτουργούν στις περιοχές του προσώπου μας, όπου υπάρχει απώλεια όγκου, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Ενυδατώνει το δέρμα μας αλλά και το γεμίζει για αποτελέσματα που διαρκούν μήνες κάθε φορά. Και η ομορφιά της χρήσης του υαλουρονικού οξέος είναι ότι, εάν δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά για οποιονδήποτε λόγο, ο ιατρός μας μπορεί να διαλύσει τα συμπληρώματα με ενέσεις υαλουρονιδάσης.

Πόσο διαρκεί το υαλουρονικό οξύ;

Η διάρκεια των συμπληρωμάτων των χειλιών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με τις αρχικές επιλογές που κάνουμε, όπως η μάρκα του δερματικού συμπληρώματος που εγχέεται, δηλαδή η ποιότητα, και η ποσότητα του συμπληρώματος που χρησιμοποιείται, αλλά και άλλους παράγοντες, όπως ο μεταβολισμός μας και ο τρόπος που κινούμαστε.

Επομένως, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό για κάθε σώμα. Όμως, μια λογική εκτίμηση για το πόσο καιρό μπορούμε να περιμένουμε να διαρκέσουν τα αποτελέσματα από τα fillers χειλιών (για οποιοδήποτε προϊόν) είναι τουλάχιστον 4-6 μήνες και, ανάλογα με το προϊόν, το πολύ 1 χρόνο.

Ποια είναι η διαδικασία; Είναι επώδυνη;

Αφού μιλήσουμε με τον ειδικό, ο ιατρός θα μας καθοδηγήσει σχετικά με το τι να περιμένουμε και ποια είναι η διαδικασία. Το πρώτο βήμα είναι να μας μουδιάσουν την περιοχή με τοπική αναισθησία. Οι περισσότεροι επαγγελματίες προτιμούν να χρησιμοποιούν λιδοκαΐνη σε μορφή γέλης ή κρέμας, έναν από τους πιο αποτελεσματικούς και λιγότερο επεμβατικούς τύπους μουδιαστικών παραγόντων. Μετά την εφαρμογή του μουδιαστικούπαράγοντα στα χείλη μας, μπορούμε απλά να χαλαρώσουμε για περίπου 10 λεπτά, ενώ η λιδοκαΐνη δραστηριοποιείται.

Μόλις τα χείλη μας μουδιάσουν εντελώς, ο γιατρός θα κοιτάξει προσεκτικά τα χείλη μας για να αξιολογήσει την περιοχή όπου θα χρειαστεί να κάνει την ένεση του filler και να επιτύχει τα αποτελέσματα που αναζητάμε. Έπειτα, ο ιατρός μας θα χρησιμοποιήσει μια λεπτή βελόνα ή μια λεπτή κάνουλα για να κάνει την ένεση του filler.

Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, η ένεση θα είναι είτε στο σώμα των χειλιών, στη γραμμή των χειλιών ή ακριβώς πάνω από το χείλος και πιθανότατα σε πολλές περιοχές για να διασφαλιστεί η συμμετρία. Κατά το χειρισμό της σύριγγας, ο ειδικός θα παρακολουθεί πόσο από το προϊόν βάζει στα χείλη μας και θα αξιολογεί συνεχώς το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών μας για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αφού, λοιπόν, αφαιρέσει τη βελόνα, ο ιατρός θα κάνει απαλό μασάζ στην περιοχή και θα παρακολουθήσει για λίγα λεπτά ώστε να βεβαιωθεί ότι τα αποτελέσματα είναι τα καλύτερα. Πολλοί πελάτες συμφωνούν ότι υπάρχει ελάχιστος έως καθόλου πόνος πέραν ​​από το αίσθημα πίεσης και ένα ελαφρύ τσίμπημα ή τσούξιμο. Συνολικά, μπορούμε να περιμένουμε περίπου 30-45 λεπτά.

Τι είδους φροντίδα υπάρχει;

Οι μώλωπες και το πρήξιμο μπορούν να αντιμετωπιστούν κρατώντας απαλά μια παγοκύστη στην περιοχή των χειλιών για μικρά χρονικά διαστήματα. Ενώ τα χείλη μας επουλώνονται, συνιστάται να είμαστε προσεκτικοί γύρω από την περιοχή τους ενώ πλένουμε το πρόσωπό μας ή βουρτσίζουμε τα δόντια μας. Είναι σημαντικό να αποφεύγουμε την οδοντιατρική εργασία για 2 εβδομάδες πριν και μετά το ραντεβού μας. Γενικά, σ όλο αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να μην αγγίζουμε την περιοχή με τα χέρια μας, καθώς μπορεί να μεταφέρουμε μικρόβια και να μολυνθούν τα χείλη μας.

Ποιες είναι οι παρενέργειες;

Οι πελάτες μπορεί να αναμένουν ήπιους μώλωπες, οίδημα και ελάχιστο πόνο μετά τη θεραπεία. Μπορεί να χρειαστούν έως και δύο εβδομάδες για να εγκατασταθεί πλήρως το filler χειλιών. Παρόλα αυτά, με τη σωστή χρήση του υαλουρονικού οξέος από τον ειδικό, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις τις ιδανικές λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα σου!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Over exfoliating: Πώς θα επανορθώσετε τη φθορά;

HerNewskl

Naomi Campbell: Το iconic χτένισμα της στη φωτογράφιση του οίκου Alexander McQueen

HerNewskl

Θες να έχεις μακρυά μαλλιά; Μάθε τα μυστικά για να το πετύχεις

Her News