HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και για την επέτειο τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη»

Ο πολιτικός κόσμος γιορτάζει το Δεκαπενταύγουστο, όπως όλος ο κόσμος παντού στην χώρα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στη δοξολογία στο Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, επισκέφτηκε το Γηροκομείο της Μητρόπολης και τη Γυναικεία Μονή “Παναγία του Έβρου” και στις δηλώσεις της ανέφερε ότι γιορτάζουμε με περισυλλογή μετά τις πυρκαγιές και την απώλεια ενός νέου ανθρώπου στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην Τήνο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και για την επέτειο τορπιλισμού τού καταδρομικού «Έλλη».

Ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ παρακολούθησαν τη δοξολογία στην Παναγίας της Τήνου και τις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού της “Έλλης”.

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επισκέπτες, με πολλούς από τους οποίους που του το ζήτησαν έβγαλε φωτογραφίες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Sold out» τα ραντεβού για έκδοση νέας ταυτότητας σε αστυνομικά τμήματα

HerNews ka

Βόλος: Πλημμύρισε το νοσοκομείο εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel – Αναβολή στις χημειοθεραπείες

HerNews ka

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής

HerNews ka