HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Συνεχίζει ακάθεκτη τις πρόβες της περιοδείας της μετά τη νοσηλεία

Η Madonna φέρεται να έχει ξαναρχίσει τις πρόβες για την εορταστική της περιοδεία “Celebration Tour” μετά τη νοσηλεία της για βακτηριακή λοίμωξη.

«Είναι ακόμα σε ανάκαμψη, αλλά η Madonna έχει κοπάσει για να επιστρέψει στις πρόβες», είπε μια πηγή στη The Sun Monday.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Madonna προετοιμάζεται στο Big Apple πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της στο Λονδίνο στις 14 Οκτωβρίου.Μαντόνα

«Όχι μόνο έχει προσλάβει το Κολοσσαίο στη Νέα Υόρκη, αλλά έχει επίσης προσλάβει έναν δεύτερο χώρο στο Λονδίνο για την τελευταία εβδομάδα των προβών τζενεράλε», συνέχισε η πηγή.

«Κανονικά θα ήθελε να έχει την τελευταία εβδομάδα στον ίδιο χώρο όπου ξεκινά.

Αλλά λόγω των συναυλιών επιστροφής του Blink-182 στο O2, η ομάδα της δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση μέχρι την προηγούμενη μέρα».

Πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον Ιούνιο, μια πηγή κοντά στην παραγωγή είπε ότι η Madonna έκανε «εντατικές πρόβες»  στο Nassau Coliseum για την περιοδεία της.

Μαντόνα

“Έκανε πρόβα 12 ώρες την ημέρα”, είπε μια πηγή εκείνη την εποχή.

Η Madonna εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας αφού βρέθηκε αναίσθητη, αλλά ο επί χρόνια μάνατζέρ της, Guy Oseary, είπε τότε ότι «αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της στο Instagram, ανακοινώνοντας ότι σιγά σιγά μπόρεσε να χορέψει ξανά.Μαντόνα

«Το να μπορώ να κινώ το σώμα μου και να χορεύω λίγο με κάνει να νιώθω σαν το πιο τυχερό αστέρι στον κόσμο!» έγραψε στη λεζάντα σε ένα βίντεο με την επιτυχία της  “Lucky Star”.

«Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές και τους φίλους μου! Πρέπει να είστε και τα τυχερά μου αστέρια!» συνέχισε.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα πραγματοποιούσε μια παγκόσμια περιοδεία για να τιμήσει τα 40 της χρόνια στη μουσική βιομηχανία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε γραβάτα με ελληνική σημαία σε κρατική επίσκεψη

HerNews ka

Shakira: Ξανά ερωτευμένη; Δείτε ποιος είναι ο σύντροφός της

HerNews ka

Ο Rauw Alejandro φαίνεται ότι ξεπέρασε τη Rosalia – Ο νέος του έρωτας

HerNews ka