HerNews.gr
Social News

Χριστιάνα Μπέτα: Η νέα έκθεση ζωγραφικής της στη Μύκονο – Στο πλευρό της η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου (ΦΩΤΟ)

Το “καλλιτεχνικό αίμα” στην οικογένεια της Νατάσας Θεοδωρίδου καλά κρατεί, καθώς η μεγαλύτερη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, διαπρέπει στον χώρο της ζωγραφικής κάνοντας μάλιστα αρκετές εκθέσεις των έργων της.

«Ο χρόνος που θα μου πάρει για ένα έργο έχει να κάνει με την έμπνευση αλλά και με το πόσο θα με δυσκολέψει στην πορεία. Έχω κάνει έργα μέσα σε μία μέρα, αλλά υπάρχουν και έργα που έχω κάνει δύο μήνες να τα τελειώσω», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Πρωινό” η Χριστιάνα Μπέτα.

Φυσικά από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, που παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα βρέθηκε στην Μύκονο για να δώσει το παρών στην έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάνας.

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά ατομική έκθεση της Χριστιάνας Μπέτα, με τίτλο The Warmest Colour η οποία παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου.

«Η μαμά μου μου έλεγε να κάνω ότι θέλω και να είμαι ευτυχισμένη. Επειδή ζωγράφιζα από πάρα πολύ μικρή και με παρότρυναν να ασχολούμαι με την τέχνη. Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, ήταν πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Το ότι μεγάλωσε σε έναν σπίτι με καλλιτέχνη με επηρέασε», είχε δηλώσει επίσης η Χριστιάνα Μπέτα σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζωγραφική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θαύμασε στο θέατρο την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Her News b

Joanne για το πρόβλημα υγείας των ματιών της: «Τότε είχα ένα αγόρι, δεν τον έβλεπα στο δρόμο”

Her News b

Britney Spears: Χορεύει pole dancing σε στύλο ντυμένη με λεοπάρ εσώρουχα

HerNews ka