HerNews.gr
Beauty

Millie Bobby Brown: Λανσάρει το πρώτο της άρωμα

Η Millie Bobby Brown μπαίνει στον κόσμο των αρωμάτων που λανσάρουν διάσημες γυναίκες ηθοποιοί. Για πρώτη φορά λοιπόν θα κυκλοφορήσει το δικό της άρωμα.

Η υποψήφια για Emmy ηθοποιός, λανσάρει το Wildly Me eau de toilette. Η ημερομηνία που θα το δούμε διαδικτυακά είναι στις 22 Αυγούστου, υπό την επωνυμία Florence by Mills. Όπως δήλωσε και η ίδια αυτό το άρωμα έχει ως στόχο να «σε βοηθήσει να νιώσεις έμπνευση στο ταξίδι σου να είσαι ο εαυτός σου».

Διαθέσιμο σε μεγέθη 10, 50 και 100 ml, το vegan άρωμα έρχεται με κόστος από 24 $ ως 65 $. Το «Wildly Me» περιέχει νότες περγαμόντου, φασκόμηλου, βιολέτας και λεβάντας. Η λίστα αναμονής για το άρωμα άνοιξε στις 14 Αυγούστου, και θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Florence By Mills από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με την Florence by mills beauty

Η Millie Bobby Brown ξεκίνησε τη Florence by mills beauty το 2019. Ήθελε να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας προϊόντα για την ίδια και τους φίλους της.

«Καθώς η μάρκα έχει εξελιχθεί μαζί μου, ήθελα πολύ να βρω ένα άρωμα που να αντιπροσωπεύει το ταξίδι μου προς την ενηλικίωση. Πάνω από δύο χρόνια στα σκαριά βρίσκεται το Wildly Me. Αυτό το άρωμα αφηγείται την ιστορία μου για το τι σημαίνει να επιλέγεις το δικό σου μονοπάτι και να είσαι άγρια. Είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να το μοιραστώ με την οικογένεια Florence».

 

Millie Bobby Brown Set To Release First Perfume | HypebaeΗ Florence by mills beauty κατατάχθηκε πρόσφατα στην τρίτη θέση με τα brands διασημοτήτων με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google. Επίσης είναι ένας από τους λογαριασμούς ομορφιάς με τα περισσότερα follow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Millie συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο ομορφιάς της Gen Z μπαίνοντας στη βιομηχανία αρωμάτων. 

«Η Florence είναι ομορφιά με τους δικούς σας όρους, χωρίς κανόνες, χωρίς αγώνα προς την τελειότητα και χωρίς βαρετά πρότυπα ομορφιάς. Απλά είμαστε εμείς, παίζοντας με το πώς θέλουμε να δείχνουμε, να νιώθουμε και να ζούμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτές είναι οι πιο καυτές τάσεις στα νύχια από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης S/S 2024

HerNews ka

Met Gala 2023: To Half ponytail γίνεται η αγαπημένη μας τάση του καλοκαιριου

HerNewskl

Φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια

HerNews ka