HerNews.gr
Beauty

Met Gala 2023: To Half ponytail γίνεται η αγαπημένη μας τάση του καλοκαιριου

Half ponytail

Το Met Gala 2023, εκτός από εντυπωσιακές εμφανίσεις εμπνευσμένες από τον Karl Lagerfeld, μας προσέφερε νέες τάσεις στην ομορφιά που θα αποδομήσουμε το καλοκαίρι.

Πέραν των υπερθηλυκών feline flicks που τόνιζαν το βλέμμα των διασημοτήτων, παρατηρήσαμε επίσης το half-up, half-down ponytail, το οποίο σκοπεύουμε να αντιγράψουμε σίγουρα.

Met Gala 2023

Met Gala 2023: To Half ponytail γίνεται η αγαπημένη μας τάση του καλοκαιριου

Στις πασαρέλες του Chanel, συχνά βλέπουμε αυτό το χτένισμα με κομψές κορδέλες. Στο Met Gala, όμως, οι διασημότητες πρόσθεσαν το δικό τους στοιχείο σε αυτό το ευέλικτο χτένισμα.

Η Kendall Jenner είχε εξαιρετικά λεία μαλλιά, ενώ η Gigi Hadid εμφανίστηκε με έντονα κύματα που προσέδιδαν περισσότερο όγκο. Η Anne Hathaway έδειξε την 60s πλευρά της, ενώ η Emily Ratajkowski εμπνεύστηκε από φωτογραφίες της Audrey Hepburn.

Σίγουρα μπορούμε εύκολα να αποδομήσουμε αυτό το στυλ καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάνοντας ponytail το πάνω μέρος των μαλλιών μας και αφήνοντας τα υπόλοιπα ελεύθερα.

Ανάλογα με το look που θέλετε να πετύχετε, μπορείτε να προσθέσετε όγκο στις ρίζες με hairspray, να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκια, να ισιώσετε τα μαλλιά ή να δημιουργήσετε μπούκλες.

Το half ponytail είναι ένα κλασικό χτένισμα που κάνει comeback και έχει την έγκριση των πιο διάσημων κοριτσιών. Κολακεύει το πρόσωπο καθώς αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει όγκο στα μαλλιά.

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Υποδέχτηκε την άνοιξη με barbiecore κραγιον!

HerNewskl

MTV Video Music Awards 2022: Οι 5+1 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

HerNewskl

Bubblegum Nails: Είναι το πιο περιζήτητο μανικιούρ της Άνοιξης

HerNews ka