HerNews.gr
Beauty

Φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια

Η nail artist Χαρά Αργυρίου μας παρουσιάζει τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το Φθινόπωρο 2023 στα νύχια!

Το φθινόπωρο του 2023 έχει φέρει μια σειρά από συναρπαστικές τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς και η ανανεωμένη Χαρά Αργυρίου δεν μπορεί παρά να τις ορίσει με τη δική της μοναδική επιστροφή στο προσκήνιο των νυχιών.

Εδώ είναι οι 8 κορυφαίες τάσεις που προτείνει για αυτόν τον φθινόπωρο, όπου επικρατούν τα γήινα χρώματα:

  • 1. Ugly Nails (Τα Γκρι): Αυτή η τάση επιστρέφει δυναμικά, με τα γκρι νύχια να κυριαρχούν. Από ανοιχτό γκρι μέχρι σκούρο σχεδόν μαύρο, το γκρι είναι το απόλυτο χρώμα για τη σεζόν.
  • 2. Latte Nails (Καφέ Αποχρώσεις):Σκούρο καφέ, σοκολατί, και καφέ-μπεζ είναι τα χρώματα που επιστρέφουν στη μόδα. Φορέστε τα με σιγουριά και στυλ.
  • 3. Bare Nails (Γυμνά Νύχια): Η φυσική ομορφιά των γυμνών νυχιών είναι το hot trend αυτής της σεζόν. Απλό, κομψό και ευέλικτο.

Burgundy manicure

  • 4. Χρώμα Σάπιου Μήλου: Τα χρώματα του σάπιου μήλου, με τις πράσινες και τις καφέ αποχρώσεις, είναι απολύτως ενημερωμένα για το φθινόπωρο. Προσθέστε μια πινελιά φρεσκάδας στα νύχια σας.
  • 5. Nude Beige Reverse Manicure (Ανάποδο Μανικιούρ με Γκλίτερ): Αυτή η τάση συνδυάζει το γυμνό με το γκλίτερ. Εφαρμόστε το γκλίτερ στη βάση των νυχιών για ένα πρωτότυπο look.
  • 6. Animal Print (Ζέβρε Νύχια): Τα ζέβρε νύχια είναι πάντα στη μόδα. Δοκιμάστε αυτή την τάση με μαύρο και λευκό ή προσθέστε χρώματα για ένα διασκεδαστικό twist.

  • 7. Matcha Latte: Ένα όμορφο χρώμα πράσινου matcha έρχεται να ανανεώσει τη σεζόν. Αυτή η απαλή απόχρωση προσφέρει μια ξεχωριστή πινελιά φρεσκάδας στα νύχια σας.
  • 8. Mocha: Αυτή η πλούσια απόχρωση του μόκα είναι η τελευταία τάση για τα νύχια. Είναι ένα ζεστό χρώμα που θυμίζει τον αγαπημένο σας καφέ και προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς στο στυλ σας.

Social Media:

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυφικό χτένισμα: Tα 5 λάθη που κάνεις και δε διορθώνονται την τελευταία στιγμή!

HerNewskl

Εύκολοι τρόποι να ανακουφίσεις τα πρησμένα μάτια

Her News

Βaby French manicure: To γαλλικό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά νύχια

HerNewskl