HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Ο σύζυγός της Sam Asghari κατέθεσε αίτηση διαζυγίου – Την κατηγορεί ότι τον απάτησε

Ο Sam Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη Britney Spears την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του χωρισμού τους, αναφέρουν πολλά μέσα.

Σύμφωνα με το TMZ , ο Asghari ανέφερε «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζητά επίσης από την Britney Spears να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Περιέργως, ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού τους στις 28 Ιουλίου.

Ο δικηγόρος του Asghari, Neal Hersh, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να αμφισβητήσει τον γάμο τους, καθώς τα δικαστικά έγγραφα φέρεται να έγραφαν: «[Αυτός] δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων κάθε μέρους».Η Britney Spears και ο Sam Asghari στην Καλιφόρνια

«Υπάρχουν διάφορα στοιχεία κοινοτικών και οιονεί κοινοτικών περιουσιακών στοιχείων και χρεών, η πλήρης φύση και έκταση των οποίων είναι άγνωστα στον [Σαμ] αυτή τη στιγμή», συνέχισε.

Τα υποτιθέμενα κίνητρα της Hersh έρχονται λίγο αφότου μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Asghari φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί τον γάμο τους για να κρατήσει τα μυστικά της.

Η πηγή είπε ότι ο Asghari «επιχειρεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από το προγαμιαίο συμβόλαιο του, και απειλεί να δημοσιοποιηθεί με εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την Britney, εκτός και αν πληρωθεί».

Μια φωτογραφία της Britney Spears αγκαλιά με τον Sam Asghari

Ωστόσο, είπαν ότι η Spears έρχεται επίσης με φόρα καθώς έχει προσλάβει την δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser .

Οι φήμες ότι ο Asghari, και η Britney Spears,  περνούσαν κρίση στροβιλίζονται εδώ και λίγο καιρό εν μέσω αναφορών ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά για αρκετό καιρό.

Πολλές πηγές είπαν ότι φέρεται να ξέσπασε καυγάς αφού ο Asghari αντιμετώπισε την Spears σχετικά με μια φήμη που ισχυριζόταν ότι του ήταν άπιστη.

 «Είναι θέμα χρόνου ο Sam να υποβάλει αίτηση διαζυγίου», είπε μια πηγή, σημειώνοντας ότι ο Asghari  ζούσε ήδη σε ένα δικό του μέρος.

Μια φωτογραφία της Britney Spears και του Sam Asghari

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και παντρεύτηκαν στην πίσω αυλή της έπαυλης των Spears στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, τον Ιούνιο του 2022.

Αστέρες όπως η Madonna, η Selena Gomez, η Paris Hilton και η Drew Barrymore ήταν όλοι παρόντες για να παρακολουθήσουν το ζευγάρι να λέει ” I do» κατά την παραμυθένια τελετή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Balenciaga: Ζητά ξανά συγγνώμη για την διαφημιστική καμπάνια μετά την τοποθέτηση της Kim Kardashian

HerNews ka

Η κατάθεση ψυχής της Ντρου Μπάριμορ: «Προσπαθούσα να μουδιάσω τον πόνο με το αλκοόλ»

Her News

Ισραήλ: Η Χαμάς αρνείται ότι οι μαχητές της αποκεφάλισαν παιδιά και βίασαν γυναίκες

HerNews ka