HerNews.gr
Διεθνή

Σάνα Μαρίν : Πάρτι μέχρι τελικής πτώσης για την ανανεωμένη και χωρισμένη πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας

Πράξη το όνειρό της κάνει η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, ανέμελη πλέον και χωρισμένη πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι απολαμβάνοντάς το. Η Σάνα Μαρίν άλλωστε δήλωσε πως οι φετινές είναι οι πρώτες της «σωστές καλοκαιρινές διακοπές» εδώ και καιρό.

«Εύχομαι να έχω μια πιο ήρεμη ζωή», είχε δηλώσει άλλωστε κατά την αποχώρησή της από τον πρωθυπουργικό θώκο της Φινλανδίας πριν μερικούς μήνες.

Οι εμφανίσεις της ωστόσο συνεχίζουν να συζητούνται και ιδιαίτερα οι ενδυματολογικές της επιλογές, όπως αυτές στο Flow Festival, ένα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στο Ελσίνκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

Για κάθε ημέρα του φεστιβάλ η Μαρίν επέλεξε διαφορετικού στυλ ενδυμασίες. Ξεκίνησε ένα τολμηρό διάφανο μαύρο φόρεμα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram.

Για τη δεύτερη ημέρα, η επέλεξε να προσθέσει περισσότερο χρώμα με ένα ροζ φόρεμα σε στιλ Barbie, το οποίο συμπλήρωνε μαύρες μπότες. Μαζί της φαίνεται ότι ήταν και η βουλευτής Νασίμα Ραζμιάρ η οποία επέλεξε ένα πιο χαμηλών τόνων ντύσιμο με φαρδύ παντελόνι και μπλουζάκι. 

Η πρώην πρωθυπουργός ανέβασε και μια φωτογραφία της που την δείχνει να φοράει μια ροζ κοντή μπλούζα σε συνδυασμό με μαύρη μίνι φούστα και χοντρά μαύρα τακούνια. Ανάρτησε επίσης βίντεο ανάμεσα στο πλήθος όσων απολάμβαναν τη ζωντανή μουσική, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκαν ότι η πρώην ηγέτης τους χόρευε ανάμεσά τους.

Η Μάριν εγκατέλειψε επίσημα τη θέση της ως πρωθυπουργός της Φινλανδίας τρεις εβδομάδες νωρίτερα, όταν ανέλαβε καθήκοντα ο Πέτερι Όρπο του Κόμματος Εθνικού Συνασπισμού.

Αν και ήταν η εν ενεργεία υπουργός, η ίδια και το κόμμα της κατέλαβαν την τρίτη θέση στις εκλογές. Ήταν η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της το 2019, ενώ έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις για τις μεγάλες δαπάνες της κυβέρνησής της.

Σάλος είχε προκληθεί πέρσι όταν η Σάνα Μαρίν εμφανίστηκε να χορεύει παθιασμένα με έναν ποπ σταρ και έγιναν viral. Λίγες ημέρες αργότερα, μια φωτογραφία που διέρρευσε έδειξε δύο γυμνόστηθες influencers να φιλιούνται σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στην πρωθυπουργική κατοικία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

Τότε μάλιστα οι επικριτές της ζήτησαν να περάσει από έλεγχο για ναρκωτικά, τον οποίο και πέρασε.

«Είμαι επίσης άνθρωπος», δήλωσε τότε η Μάριν σε ομιλία της, υπερασπιζόμενη το δικαίωμά της να έχει ιδιωτική ζωή. «Κάνω τη δουλειά μου. Μαθαίνω από αυτό … Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι κοιτάζουν τη δουλειά που κάνουμε, όχι τι κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας».

Πηγή: exit-poll.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσκαρ2023: H Lady Gaga έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο που… έπεσε στο “κόκκινο χαλί”

HerNews ka

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θεατής έκανε τη… μέλισσα για να του αποσπάσει την προσοχή – Αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα

HerNews ka

Δραματική έκκληση από τον Πάπα Φραγκίσκο: «Σταματήστε! Αφήστε τα όπλα να σιγήσουν»

Her News b