HerNews.gr
Διεθνή

Όσκαρ2023: H Lady Gaga έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο που… έπεσε στο “κόκκινο χαλί”

Καθώς περπατούσε την Κυριακή στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ 2023 , η Lady Gaga έσπευσε να βοηθήσει έναν φωτογράφο που έκανε μια άσχημη πτώση ακριβώς πίσω της.

Ο κοριός προσπαθούσε να τραβήξει ένα στιγμιότυπο από την Gaga προτού χάσει τα πόδια του και χτυπήσει με δύναμη στο χαλί στο χρώμα της σαμπάνιας .

Σοκαρισμένη η Lady Gaga έτρεξε αμέσως για να βοηθήσει τον άνδρα καθώς εκείνος σηκώθηκε γρήγορα στα πόδια του.

Αφού συνειδητοποίησε ότι ήταν καλά, η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια επέστρεψε στην κύρια εκδήλωση καθώς οι θεατές επαίνεσαν την ωραία της χειρονομία.

Η πράξη καλοσύνης μπορεί να χρησιμεύσει ως καλό κάρμα για την Gaga, της οποίας το θέμα «Top Gun: Maverick», «Hold My Hand», είναι υποψήφιο για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι .

Η Gaga ήταν αρκετά εντυπωσιακή με ένα ολόμαυρο φόρεμα με ένα διάφανο κορσέ και μια μακριά μαύρη φούστα.

Φόρεσε  κοσμήματα Tiffany & Co., όπως ένα vintage κολιέ τσόκερ με διαμάντια, ένα ασορτί βραχιόλι και απλά διαμαντένια σκουλαρίκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsai Room (@tsairoommag)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lesiz (@lesizgaga)

Η ποπ σταρ, που ερμήνευσε το “Hold My Hand” στην τελετή των Όσκαρ , ολοκλήρωσε την εμφάνιση με γυαλιστερό κόκκινο κραγιόν, σκούρο δραματικό μακιγιάζ ματιών, έντονο ρουζ και έναν λείο κότσο.

Η εμφάνισή της Lady Gaga, προκάλεσε έκπληξη , δεδομένου του γεγονότος ότι ο εκτελεστικός παραγωγός και παρουσιαστής των Όσκαρ, Glenn Weiss, υποστήριξε προηγουμένως ότι η Gaga  θα έλειπε από το σόου των βραβείων  λόγω του προγράμματος γυρισμάτων της για το “Joker: Folie à Deux”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της – Το δαχτυλίδι των 2 εκατομμυρίων, το 3ημερο γλέντι και το ριάλιτι σοου

Her News b

Βίντεο: 10χρονος σούπερ ήρωας σώζει τη μαμά του από βέβαιο πνιγμό

Her News b

Μεγάλη Βρετανία: Εκατοντάδες ξένοι ηγέτες στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Her News