HerNews.gr
Social News

Heidi Klum: Μιλά για το ηλικιακό χάσμα 16 ετών που έχει με τον σύζυγό της

H 50χρονη Heidi Klum μίλησε για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της Tom Kaulitz, 33 ετών, κατά τη διάρκεια ενός Q&A που φιλοξενήθηκε μέσω των Instagram Stories της.

«Δεν νιώθεις ότι είσαι στην ηλικία της μαμάς του Tom ή η ηλικία δεν έχει σημασία;» ρώτησε ένας ανώνυμος θαυμαστής.

Η Heidi Klum εξήγησε στους θαυμαστές της ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός για το ζευγάρι και δεν επηρεάζει καθόλου τη σχέση τους.

Τομ Κάουλιτς και Χάιντι Κλουμ.

«Ειλικρινά νιώθω έτσι μόνο όταν μου το επισημαίνουν οι άνθρωποι», απάντησε απλά η Klum.Οι ερωτήσεις και απαντήσεις της Heidi Klum στο Instagram.

Το super model που γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια με ένα ξέφρενο πάρτι εμπνευσμένο από τον Γκάτσμπι τον Ιούνιο – σπάνια αναγνωρίζει τη διαφορά ηλικίας της με τον ρόκερ του Tokio Hotel, αν και μίλησε για το χάσμα ηλικίας τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2018 στο InStyle.

«Τον τελευταίο καιρό, μου θυμίζουν περισσότερο την ηλικία μου άνθρωποι εκτός από εμένα», είπε στο περιοδικό η Heidi, η οποία ήταν 45 ετών τότε. «Ο φίλος μου είναι πολλά χρόνια νεότερος μου και πολλοί άνθρωποι το αμφισβητούν και το ρωτούν».

Συνέχισε, «Είναι πραγματικά η μόνη φορά που η ηλικία φαίνεται να μου χώνεται στο πρόσωπό και πρέπει να δώσω μια απάντηση για αυτό».

Ακόμη και τότε, η Klum παραδέχτηκε ότι δεν σκέφτεται την ηλικία τους εκτός και αν το θέμα το συζητήσουν άλλοι.

Τομ Κάουλιτς και Χάιντι Κλουμ.

«Δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ διαφορετικά», μοιράστηκε. «Πρέπει απλώς να ζεις μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς να ανησυχείς πολύ για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι γιατί η ανησυχία θα σου δώσει μόνο περισσότερες ρυτίδες».

Ο Tom είναι ο τρίτος σύζυγος του μοντέλου. Η Klum ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ric Pipino από το 1997 έως το 2002 και από το 2005 έως το 2014 με τον Seal, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Η Klum καλωσόρισε επίσης τη 19χρονη κόρη Leni με τον πρώην Flavio Briatore, αλλά η κόρη της υιοθετήθηκε αργότερα από τον τραγουδιστή.

Εν τω μεταξύ, ο Tom Kaulitz ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Ria Sommerfeld από το 2015 έως το 2018, αν και δεν έχουν παιδιά μαζί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέο επεισόδιο στην κόντρα της Χέιλι Μπίμπερ και της Σελένα Γκόμεζ: Η σπόντα και η απάντηση μέσω TikTok

Her News

Μισέλ Φάιφερ: Γιόρτασε τα 65α γενέθλια της με μια φωτογραφία στο Instagram

Her News

Doutzen Kroes: Οι διακοπές της στην χώρα μας και ο Οδυσσέας Ελύτης

HerNews ka