HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: Παρουσιάζει δυο νέες κούκλες Bratz με εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις της

Η Kylie Jenner επέκτεινε τη συλλογή της με την εταιρεία παιχνιδιών λανσάροντας δύο ακόμα μικροσκοπικές κούκλες μόδας.

Η συλλογή Bratz x Kylie Fashion Dolls – Day and Night έρχεται αφότου κυκλοφόρησε έξι μικροσκοπικές κούκλες Kylie – τα Mini Bratz x Kylie Collectibles – που αναδημιουργούσαν μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της.

Η νέα κούκλα Night αναπαριστά την εμφάνιση της Kylie Jenner στα Βραβεία CFDA 2022 — μια μαύρη τουαλέτα με ψηλό σκίσιμο Mugler — και συνοδεύεται επίσης από μια μινιατούρα Norman , το σκυλάκι της Jenner. Οι θαυμαστές μπορούν επίσης να αποκτήσουν μια μίνι έκδοση της κούκλας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bratz (@bratz)

Εν τω μεταξύ, η κούκλα Day φοράει ένα μίνι φόρεμα από λουστρίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου, με το εμβληματικό τσαντάκι χειλιών Bratz.

Ανακοινώνοντας τα νέα στο Instagram τη Δευτέρα με ένα promo βίντεο , η Jenner έγραψε στους 398 εκατομμύρια ακόλουθούς της, «Τα κορίτσια είναι εδώ».

“Μεγάλωσα με κούκλες @bratz και τώρα έχω τη δική μου! ευχαριστώ την ομάδα του bratz!! αχχχ έχω εμμονή”, συνέχισε, προσθέτοντας ότι οι κούκλες είναι “διαθέσιμες για προπαραγγελία στο bratz.com, στο Target.com και στο Amazon .com τώρα και στα καταστήματα 1 Οκτωβρίου.”

Αφού κυκλοφόρησε τις μίνι κούκλες της νωρίτερα αυτό το μήνα, η Jenner είχε πει ότι “περισσότερες εκπλήξεις @bratz έρχονται σύντομα”, σε μια ανάρτησή της στο Instagram Story της.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει επίσης μια κούκλα 24 ιντσών της έκδοσης Mini Bratz x Kylie Collectibles που φέρει την εμφάνιση του σταρ των Kardashians για το Met Gala 2019 : ένα φτερωτό λιλά φόρεμα Versace και ασορτί μοβ περούκα, που διατίθεται αποκλειστικά στο Amazon.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bratz (@bratz)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Salma Hayek: Έκανε την πιο iconic εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών

HerNewskl

Balenciaga: Ντύνει το κατάστημά της με ροζ faux γούνα

Her News

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο βολικό παντελόνι της άνοιξης

HerNewskl