HerNews.gr
Ελλάδα

Φωτιά στον Έβρο: Στους 26 οι νεκροί μετανάστες – Εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι άλλοι 8

Τουλάχιστον άλλοι οκτώ μετανάστες βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς. Πρόκειται για την δεύτερη ομάδα των θυμάτων, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, οι οκτώ μετανάστες εντοπίσθηκαν κοντά στην περιοχή της Λευκίμμης, ενώ νωρίτερα, ομάδα δεκαοκτώ ανθρώπων είχαν εντοπιστεί καμμένοι στην περιοχή του Άβαντα.

Έτσι, ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται πλέον σε 26. Οι νεκροί μετανάστες βρέθηκαν σε δύο ομάδες, ενώ επί τόπου σπεύδει ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών της Αστυνομίας.

Νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός δήλωσε:  «Σε επιτόπιο έλεγχο πυροσβεστών στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα εντοπίστηκαν 18 άτομα πλησίον παραπήγματος. Με δεδομένο πως δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση εξαφάνισης από χθες, ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράτυπα στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες είχαν σταλεί μηνύματα 112 εκκένωσης της ευρύτερης περιοχής. Σημειώνεται ότι, τα μηνύματα μεταδίδονται και σε κινητά από ξένα δίκτια που βρίσκονται στην περιοχή. Ήδη από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας έχει ενεργοποιηθεί η ομάδας αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών. Οι έρευνες σε όλο το μήκος της περιοχής που εκδηλώθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη η πυρκαγιά, συνεχίζονται».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θερινό Ηλιοστάσιο: Από σήμερα λέμε καλό Καλοκαίρι!

Her News

Αθηνά Ωνάση: Ινκόγκνιτο στη Μύκονο η «χρυσή» κληρονόμος

HerNews ka

Άρτα: Μόνος του στον ανακριτή ο 37χρονος πατέρας – Τι θα πει στην απολογία του

Her News b