HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Barbie vs Oppenheimer: Η θέση τους στο box office

Η Barbie και το Oppenheimer διανύουν το πέμπτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας τους και ενώ η κυριαρχία τους στο box office έχει διαταραχθεί από το Blue Beetle, οι δύο ταινίες συνεχίζουν να φέρνουν εντυπωσιακά νούμερα.

Η Barbie έχει γίνει η μεγαλύτερη ταινία της Warner Bros στο αμερικανικό box office και το Oppenheimer είναι επίσημα μία από τις μεγαλύτερες ταινίες με βαθμολογία R όλων των εποχών.

Ενώ η Barbie έχει βγάλει περισσότερα χρήματα από το Oppenheimer, δεν είναι κάτι ασήμαντο σε σχέση με την τελευταία ταινία, καθώς λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα. Η Barbie έχει ευρύτερη απήχηση και πιο προσιτή βαθμολογία, ενώ το Oppenheimer είναι μια τρίωρη βιογραφική ταινία που έχει πιο περιοριστική βαθμολογία.

Ας εμβαθύνουμε στους πιο πρόσφατους αριθμούς για να αποκαλύψουμε τα χρήματα της Barbie και του Oppenheimer.

Barbie

Από τις 20 Αυγούστου, η Barbie κέρδισε ένα ρεκόρ 567,1 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικανικό box office μετά το τέταρτο Σαββατοκύριακο των 21,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ταινία κατάφερε να ξεπεράσει το Super Mario Bros (574,3 εκατομμύρια δολάρια).

Έχει πλέον εισπράξει 1,28 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Είναι ακόμα πίσω από το The Super Mario Bros Movie (1,36 δισεκατομμύρια δολάρια) όσον αφορά τις κυκλοφορίες του 2023, αλλά όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει.

Έγινε επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη κυκλοφορία όλων των εποχών της Warner Bros, μετά από τον Χάρι Πότερ και τους Κλήρους του Θανάτου, Μέρος 2.

Oppenheimer

Από τις 20 Αυγούστου, το Oppenheimer έχει εισπράξει 285,2 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 432,6 εκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό. Έχει φτάσει τα  717,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν έχει τη μοναδική τιμή να είναι η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις που δεν έφτασε ποτέ στην πρώτη θέση στο αμερικανικό box office. Είναι επίσης η έβδομη μεγαλύτερη ταινία με βαθμολογία R όλων των εποχών στην εγχώρια αγορά.

Το Oppenheimer έχει πλέον ξεπεράσει το Interstellar (715,8 εκατομμύρια δολάρια). Έγινε η τέταρτη μεγαλύτερη ταινία του Nolan παγκοσμίως, μετά το Inception (837,2 εκατομμύρια δολάρια), το The Dark Knight (1,01 δισεκατομμύρια δολάρια) και το The Dark Knight Rises (1,08 δισεκατομμύρια δολάρια).

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Netflix: Ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για το «Squid Game: The Challenge» – Δείτε το Teaser

HerNews ka

Sky rojo: Έρχεται και η 2η σεζόν!!

Her News

Κάμαλα Χάρις: Η βιογραφία της Πρώτης Γυναίκας Αντιπροέδρου των ΗΠΑ

Her News