HerNews.gr
Διεθνή

Charlize Theron: Αποκαλύπτει ποια δημοφιλή τάση της δεκαετίας του 90′ έχει μετανιώσει

Η Charlize Theron αποκάλυψε τη μεγαλύτερη λύπη της για την ομορφιά που την στοιχειώνει μέχρι σήμερα.

«Κάτω τα χέρια, το λεπτό φρύδι από τη δεκαετία του ’90», είπε η Charlize Theron στο InStyle σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

«Ακόμα αναρρώνω από αυτό».Σαρλίζ Θερόν

Τα υπερβολικά λεπτά και τοξωτά φρύδια ήταν μια από τις πιο καυτές τάσεις όταν η ηθοποιός ξεκινούσε την καριέρα της πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Εκείνη την εποχή, η Jennifer Lopez, η Jessica Alba και η Kate Moss ήταν μεταξύ των σταρ που “ενέδωσαν” επίσης στην τρέλα.

Και ενώ η τάση έκτοτε έχει σταματήσει, φαίνεται να επιστρέφει, με το μοντέλο Bella Hadid να φέρνει τα λεπτά σαν μολύβι φρύδια αυτό το καλοκαίρι.

Αν και είναι δίκαιο να πούμε ότι η Theron δεν θα συνεχίσει ξανά αυτή την τάση, αγκαλιάζει με χαρά τη φυσική της ομορφιά καθώς γερνάει.

«Το πρόσωπό μου αλλάζει και μου αρέσει που το πρόσωπό μου αλλάζει και γερνάει»,  είπε η ηθοποιός στο Allure νωρίτερα αυτό το μήνα.

Πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν είχε κάνει δουλειά.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έκανα λίφτινγκ», είπε η Theron. «Μου λένε, “Τι έκανε στο πρόσωπό της;” Λέω, «Σκ@@λα, μόλις γερνάω! Δεν σημαίνει ότι έκανα κακή πλαστική επέμβαση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει».

Η μαμά δύο παιδιών – που κέρδισε ένα Όσκαρ για το “Monster” του 2003 – παραδέχτηκε επίσης ότι δεν θα αλλάξει ποτέ ξανά δραματικά την εμφάνισή της για έναν κινηματογραφικό ρόλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλεν Ντε Τζένερις: Eπιστρέφει με μίνι σειρά στο YouTube

Her News b

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θα επιστρέψουν στα βασιλικά τους καθήκοντα;

HerNews ka

Bασιλιάς Κάρολος: Σε καλή διάθεση μετά τη συνάντησή του με τον Χάρι

HerNews ka