HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θα επιστρέψουν στα βασιλικά τους καθήκοντα;

Εν μέσω εικασιών και φημών που στροβιλίζονται γύρω από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ , πρόσφατες αναφορές υποδηλώνουν μια πιθανή επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο ως βασιλιάδες μερικής απασχόλησης, με ένα υποτιθέμενο «εξάμηνο» πρόγραμμα στα χαρτιά.

Θα επιστρέψουν ο Χάρι και η Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βοηθήσουν τη Βασιλική Οικογένεια;

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ , που έγιναν πρωτοσέλιδο με την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020 , μπορεί να σκέφτονται μια στρατηγική επιστροφή για να ενισχύσουν την επωνυμία τους εν μέσω ανησυχιών για τη μείωση του δημόσιου ενδιαφέροντος.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn έριξε φως στα υποτιθέμενα σχέδια του ζευγαριού, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης μιας λειτουργικής βασιλικής γωνίας για τη διατήρηση της ελκυστικότητας της μάρκας Σάσεξ.

Με το όραμα της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ για μια ρύθμιση «μισό μέσα, μισό έξω» για τους Σάσεξ , οι ελπίδες είχαν εναποθέσει στον βασιλιά Κάρολο που θα υιοθετούσε μια πιο επιεική στάση.

Ωστόσο, οι αβεβαιότητες είναι μεγάλες, ειδικά δεδομένης της αναφερόμενης αποδοκιμασίας του βασιλιά Καρόλου για τη διατήρηση των βασιλικών τίτλων από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ μετά τη μετάβαση.

Ο Χάρι θέλει να φτιάξει τη σχέση με τη βασιλική οικογένεια

Παρά τα εμπόδια, οι πρόσφατες προσπάθειες του πρίγκιπα Χάρι να επιδιορθώσει τους δεσμούς του με τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα εν μέσω της μάχης του βασιλιά Καρόλου με τον καρκίνο, υπαινίσσονται μια πιθανή “απόψυξη” των σχέσεων.

Η συμβολική επίσκεψή του Χάρι στο Clarence House τον Φεβρουάριο , σηματοδοτώντας μια φευγαλέα αλλά σημαντική στιγμή συμφιλίωσης με τον πατέρα του, υποδηλώνει πρόχειρα βήματα προς την επούλωση των οικογενειακών ρήξεων.

Ωστόσο, οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται, συμπεριλαμβανομένων των νομικών μαχών για ρυθμίσεις ασφαλείας κατά τις επισκέψεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο.Παρά τις αποτυχίες στις δικαστικές αποφάσεις, οι ειδικοί επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα του πρίγκιπα Χάρι να δώσει προτεραιότητα στους οικογενειακούς δεσμούς, χωρίς να πτοούνται από ανησυχίες για την ασφάλεια.

Καθώς οι συζητήσεις στροβιλίζονται γύρω από την πιθανή επιστροφή του Χάρι και της Μέγκαν, αυξάνεται η προσδοκία για τη συμμετοχή τους σε σημαντικά βασιλικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου του εορτασμού των Αγώνων Invictus στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στα τέλη της άνοιξης.

Μέγκαν Μαρκλ: Κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση που άσκησε εναντίον της η ετεροθαλής αδερφή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shakira: Η δημοσίευση που πυροδότησε σχόλια για τον χωρισμό της

HerNewskl

Paris Hilton: Ανέβηκε στη σκηνή του Super Bowl και ερμήνευσε το “Stars Are Blind” με στολή μαζορέτας

HerNews ka

Robbie Williams: Έρχεται στην Ελλάδα για μια μεγάλη συναυλία

HerNews ka