HerNews.gr
Διεθνή

Bασιλιάς Κάρολος: Σε καλή διάθεση μετά τη συνάντησή του με τον Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος πέρασε μια τρομερά δύσκολη εβδομάδα, καθώς πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο που δεν είχε διευκρινιστεί από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Είχε ήδη αναφερθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να επισκεφτεί τον πατέρα του μετά τα νέα. Σύμφωνα με το GB News, ο πρίγκιπας και ο βασιλιάς πέρασαν χρόνο μαζί για περίπου 45 λεπτά δίπλα στη βασίλισσα Καμίλα στο Clarence House.

Όταν το βασιλικό ζεύγος έφυγε από τις εγκαταστάσεις, ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να χαμογελά παρά την κατάσταση. Φωτογραφήθηκαν επίσης όταν έφτασαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και ο πρίγκιπας Χάρι έφυγε από το Clarance House λίγο μετά.

Προς το παρόν είναι άγνωστο για τι μίλησε η οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης.

Οι επερχόμενες προκλήσεις του Βασιλιά Καρόλου Γ’

Ευτυχώς για τον βασιλιά Κάρολο, η διάγνωση του καρκίνου εντοπίστηκε αρκετά νωρίς στη διαδικασία και αυτό δίνει στους γιατρούς μεγάλες ελπίδες για πλήρη ανάκαμψη.

Αν και θα υπάρξει μια διαδικασία θεραπείας που αναπόφευκτα θα ακολουθήσει ο βασιλιάς. Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται επίσης να επέστρεψε στο Λονδίνο αφού ενημερώθηκε προσωπικά για τη διάγνωση του πατέρα του.

Έλειπε από τη βασιλική οικογένεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια αφού αποφάσισε να φύγει από την Αγγλία μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ καθώς και με τα παιδιά του, τον Πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Αλλά το πιο σημαντικό, ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις διαφορές του με τον πατέρα του και να πάει να τον επισκεφτεί μετά το δημοσίευμα της είδησης. Δεν θα ήταν περίεργο για κανέναν αν ο πρίγκιπας άρχιζε να επισκέπτεται τον πατέρα του πιο συχνά για να διατηρεί επαφή, ώστε να μπορεί να τον βοηθήσει να παραμείνει σε καλή διάθεση κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Αυτή είναι η δήλωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ:

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του Βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, επισημάνθηκε ένα ξεχωριστό θέμα ανησυχίας. Οι μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου. Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει λάβει συμβουλές από τους γιατρούς να αναβάλει καθήκοντα δημόσιας επαφής.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τις κρατικές επιχειρηματικές και επίσημες γραφειοκρατικές εργασίες ως συνήθως. Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική ομάδα του για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη νοσηλεία του.

Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει στο πλήρες δημόσιο καθήκον το συντομότερο δυνατό. Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις κερδοσκοπίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο».

Πρίγκιπας Χάρι: Έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον βασιλιά Κάρολο – Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

AstraZeneca: Παραδέχεται για πρώτη φορά ότι το εμβόλιο κατά του Covid μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

HerNews ka

Επιτέλους εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον: Οι πρώτες της φωτογραφίες που εξακολουθούν να διχάζουν

HerNews ka

Γκάρι Λίνεκερ: Θα επιστρέψει στο “Match Of The Day” μετά τη διαμάχη του με το BBC

HerNews ka