HerNews.gr
Beauty

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε την τάση των cherry red lips

Η Φαίη Σκορδά δεν μας άφησε χωρίς να μας δώσει για ακόμη μια φορά έμπνευση, καθώς μοιράστηκε μαζί μας την κορυφαία τάση για τα χείλη της νέας σεζόν.

Το cherry red είναι ένα χρώμα που φέρνει ένα έντονο, παθιασμένο και ζωντανό αποτέλεσμα στα χείλη. Η εμφάνισή του στις πασαρέλες διάφορων οίκων μόνο επιβεβαιώνει τη δημοφιλία του χρώματος αυτού. Το κόκκινο μπορεί να προσθέσει έναν αέρα δύναμης και αυτοπεποίθησης στην εμφάνισή σας, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με άλλα χρώματα όπως το ροζ, το μπεζ, το κίτρινο και το σιέλ.

Τα χείλη σε αυτή την απόχρωση μπορούν να προσθέσουν μια δόση έκθεσης και ζωντάνιας στην εμφάνισή σας, ειδικά σε συνδυασμό με το προσωπικό σας στυλ. Εάν θέλετε να προσθέσετε μια δόση παιχνιδιάρικου ή τολμηρού στοιχείου στο μακιγιάζ σας, το cherry red είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε την τάση των cherry red lips

Αξίζει να τονίσουμε ότι το χρώμα των χειλιών είναι προσωπική επιλογή που εξαρτάται από τα γούστα και την αισθητική κάθε ατόμου. Εάν αισθάνεστε άνετα και inspo με το cherry red, τότε μπορείτε να το εντάξετε στο μακιγιάζ σας για μια ξεχωριστή εμφάνιση, όπως την επέλεξε και η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Το εντυπωσιακό μπικίνι που φόρεσε στις διακοπές της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Milk-Bath Nails: Aυτό είναι το nail trend των Φεστιβάν των Καννών

HerNewskl

Shay Mitchell: Tόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περίμενε κανείς

HerNewskl

Jennifer Lopez: Τόλμησε την vampy κόκκινη απόχρωση στο μακιγιάζ της

HerNewskl