HerNews.gr
Social News

Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το ξέσπασμα – «Πραγματικά δεν έχω λόγια»

Μετά το δημόσιο ξέσπασμα που είχε η Μαρία Σάκκαρη λόγω του αποκλεισμού της από τον πρώτο μάλιστα γύρο του US OPEN, τα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης του κόσμου ήταν αμέτρητα.

Η ήττα από την Ισπανίδα, Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 μετά το Roland Garros και το Wimbledon το κακό τρίτωσε για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον νέο πρόωρο αποκλεισμό σε Grand Slam.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε σε λυγμούς, «δεν ξέρω πραγματικά, είναι πάντα το ίδιο» δήλωσε.

«Το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου και τη σκέψη μου σε μια σειρά είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω δύο τρία ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει.

Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες», δήλωσε στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη.

Η πρώτη ανάρτηση

Μετά από το μεγάλο “κύμα” συμπαράστασης και στήριξης στο πρόσωπό της, η Ελληνίδα τενίστρια θέλησε να  ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του.

«Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη και τη στήριξη όλων σας τις τελευταίες 48 ώρες. Κάποιες φορές πρέπει να «πιάσεις πάτο» για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή.Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω. Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε η Μαρία Σάκκαρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Ο προκλητικός “χορός” της στην παραλία (Βίντεο)

HerNews ka

Βάνα Μπάρμπα: «Θα καταθέσω νέα ασφαλιστικά μέτρα, δεν αντέχω άλλο»

Her News b

Μαντώ Γαστεράτου: Στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

HerNews ka