HerNews.gr
Social News

Iris Apfel: Η γνωστή σχεδιάστρια έκλεισε τα 102 έτη και το γιόρτασε με τον πιο glam τρόπο

Ο κόσμος της μόδας έκανε ξεχωριστή την ημέρα-ορόσημο της Iris Apfel στις 29 Αυγούστου, με αγαπημένα πρόσωπα και σύγχρονους του κλάδου να συγκεντρώνονται για να τιμήσουν την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων.

Η Christie Brinkley μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες από τους εορτασμούς γενεθλίων της Apfel νωρίς την Τρίτη, με τη σχεδιάστρια συν την Donna Karan και την κόρη του Brinkley Alexa Ray Joel σε ένα δείπνο στο The Hamptons της Νέας Υόρκης, στο οποίο οι γυναίκες της χάρισαν μοντέρνα δώρα.

“Χρόνια πολλά στην Iris! Είναι 102 και έχει περισσότερο στυλ από εμένα και εσένα”, έγραψε η 69χρονη Brinkley στο εκτενές της αφιέρωμα. Είναι η βασίλισσα της μόδας που γίνεται καλύτερη κάθε χρόνο. Και σήμερα είναι τα γενέθλιά της το άκουσες; Έχει το σήμα κατατεθέν της τα γυαλιά, και μια διασκεδαστική γκαρνταρόμπα και της ευχόμαστε κάθε ευτυχία κάτω από τον ήλιο.

Είναι έξυπνη και έξυπνη και εξαιρετικά πνευματώδης και θέλει όλοι να γνωρίζουν ότι η ατομικότητα είναι πάντα όμορφη που πρέπει να είμαστε όλοι μοναδικοί. Τέτοιες καλές συμβουλές είναι δύσκολο να βρεθούν, γι’ αυτό σε ευχαριστώ Iris για όλα όσα κάνεις για να πεις στους ανθρώπους “κάνεις εσύ!” (Όπως κάνεις τόσο καλά! ) Χρόνια πολλά Iris! Σε αγαπάμε!”

Φορώντας ένα τυπικά φανταχτερό σακάκι με statement κοσμήματα, η Apfel συνδύασε την εμφάνιση γενεθλίων με τα αναγνωρίσιμα υπερμεγέθη μαύρα γυαλιά της, τα οποία ήταν το σήμα κατατεθέν της για δεκαετίες.

Δημοσίευσε επίσης το δικό της γενέθλιο post στο Instagram, γράφοντας παράλληλα με ένα εορταστικό σετ φωτογραφιών “102 σήμερα… ποιος θα το φανταζόταν!!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Apfel (@iris.apfel)

Έχοντας μπει για πρώτη φορά στον κόσμο της μόδας ως νεαρή συγγραφέας για το Women’s Wear Daily, η Apfel συνέχισε την ανοδική της καριέρα μεταβαίνοντας στην εσωτερική διακόσμηση, ιδρύοντας την εταιρεία κλωστοϋφαντουργικών της Old World Weavers με τον σύζυγό της Carl το 1951.

Ενώ εργαζόταν στην κλωστοϋφαντουργία, η Iris Apfel αναπαρήγαγε ιστορικά υφάσματα σε εννέα διοικήσεις του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένων των προέδρων Ronald Reagan , George HW Bush και Bill Clinton.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Apfel (@iris.apfel)

Το 2005, σε ηλικία 84 ετών, η Apfel παρουσιάστηκε σε ένα ευρύτερο κοινό, και έγινε εθνική αίσθηση όταν το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης παρουσίασε τα αρχεία της ντουλάπας της γεμάτα με πολύχρωμα ρούχα που κλέβουν την παράσταση και τολμηρά αξεσουάρ που συλλέχθηκαν από τα χρόνια των διεθνών ταξιδιών της.

Γρήγορα έγινε αγαπημένη του κόσμου της μόδας λόγω της οξυδερκούς εξυπνάδας της και των λαϊκών επιλογών που αψηφούσαν την ηλικία της.

Η Apfel δεν έκανε παιδιά με τον αείμνηστο σύζυγό της Carl , με τον οποίο ήταν παντρεμένη για σχεδόν 70 χρόνια πριν από το θάνατό του το 2015.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor vs Master Chef: Γιατί ο κόσμος επέλεξε το δεύτερο;

Her News b

Χριστίνα Βραχάλη: Έγινε για πρώτη φορά μανούλα

HerNews ka

Μιμή Ντενίση: “Με συγκλόνισε…Όχι μόνο του έρωτα και της αγάπης”

Her News b