HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Milky Way»: Εντυπωσίασε η πρώτη προβολή της νέας σειράς του MEGA με την υπογραφή του Βασίλη Κεκάτου

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάστηκε η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Milky Way».

Η νέα σειρά έχει την σφραγίδα του βραβευμένου με «Χρυσό Φοίνικα» Βασίλη Κεκάτου και αναμένεται να συγκινήσει και να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού.

Η σειρά

Πρόκειται για μια ονειρικά ευαίσθητη αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής σειρά, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και σωτήριου χιούμορ.

Πραγματεύεται τα όνειρα μίας 17χρονης κοπέλας από την επαρχία που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το αθηναϊκό όνειρο μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει.

Η πολυαναμενόμενη σειρά παρουσιάστηκε χτες, προβάλλοντας τα δύο πρώτα επεισόδια σε μια ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το MEGA και η παραγωγός εταιρία FOSS productions στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η πρώτη μεγάλης κλίμακας δουλειά του βραβευμένου σκηνοθέτη κινείται αισθητικά  σε μονοπάτια που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική μυθοπλασία.

Θεματολογικά, αγγίζει πολυσύνθετα σύγχρονα ζητήματα, όπως ο εγκλωβισμός των νέων στην επαρχία, η επιρροή της θρησκείας, η τοξική αρρενωπότητα και η queer ρευστότητα, το peer pressure, το σεξ ανηλίκων, η χρήση ναρκωτικών, το slut shaming και πολλά ακόμα.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του MEGA, Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Το «Milky Way» έρχεται την καινούργια τηλεοπτική σεζόν στους δέκτες μας, στις 2 Νοεμβρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς

Her News b

Λίτσα Πατέρα: «Το δικό μου μέλλον το βλέπω μέσα από την αστρολογία»

HerNews ka

Αγγελική Ηλιάδη: «Στα πρώτα μου βήματα κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στα ραδιόφωνα»

Her News b