HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αγγελική Ηλιάδη: «Στα πρώτα μου βήματα κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στα ραδιόφωνα»

Μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στην αρχή η τραγουδίστρια περιέγραψε αν της έχει συμβεί ποτέ κάτι περίεργο στην πίστα που τραγουδάει: «Την ώρα που τραγουδούσα ήρθε ένας κύριος και με σήκωσε στην αγκαλιά του για να με πάρει μαζί του. Πριν αρκετά χρόνια είχα δώσει 8.000 ευρώ για ένα ρούχο. Το φοράω ακόμα».

Σε ερώτηση αν στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι είχε δεχθεί εμπόδια απάντησε με ειλικρίνεια: «Στα πρώτα μου βήματα μου χαμήλωναν τα μικρόφωνα, με έκοβαν από το πρόγραμμα και κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στα ραδιόφωνα».

Σχετικά με την απώλεια του πατέρα της ανέφερε: «Φεύγοντας για τη ”Φάρμα” άφησα τον μπαμπά μου μια χαρά και δυστυχώς μετά επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάσταση του γιατί ήξερε ποσό ήθελα να πάω στη ”Φάρμα”. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου λέγοντας μου πως ο μπαμπάς μου δια σωληνώθηκε για εμένα μπήκε τελεία».

Ενώ μίλησε και για την γιαγιά της και την κατάσταση της υγείας της: «Έχω να δω αρκετό καιρό την γιαγιά μου. Είναι σε κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει και δεν θυμάται. Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου για τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Πριν πολλά χρόνια που ήταν καλά η γιαγιά μου είχα πάρει τους γιους μου και πήγαμε να την δούμε. Τώρα βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια».

Η Αγγελική Ηλιάδη εμφανίζεται στο Vegas με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θάνο Πετρέλη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Τσουρός: «Θα ήθελα να έχω γειτόνισσές μου την Ελεονώρα Μελέτη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη»

Her News

Γαία Μερκούρη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη

Her News

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα υπό θεραπεία. Το μυαλό μου δεν συνήλθε»

HerNews ka