HerNews.gr
Διεθνή

Priscilla Presley: Αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Elvis όταν εκείνη ήταν 14 και εκείνος 24

Η Priscilla Presley λέει ότι έβγαινε με τον Elvis Presley «στο μυαλό και τη σκέψη» μόνο στα εφηβικά της χρόνια.

Η ηθοποιός, η οποία ήταν 14 ετών όταν γνώρισε τον 24χρονο τότε τραγουδιστή, επέμεινε στη συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για τη βιογραφική ταινία της Sofia Coppola «Priscilla» ότι το πρώην ζευγάρι «δεν έκανε ποτέ σεξ» όταν άρχισαν να συναντιούνται για πρώτη φορά. 

«[Μ’ άρεσε] γιατί ήμουν περισσότερο ακροατής», είπε η Peiscilla τη Δευτέρα ( σύμφωνα με το Rolling Stone ). 

«Ο Elvis μου έβγαζε την καρδιά του με κάθε τρόπο… και ήμουν το άτομο που πραγματικά, πραγματικά καθόμουν εκεί για να τον ακούσω και να τον παρηγορήσω. Αυτή ήταν πραγματικά η σύνδεσή μας».Έλβις Πρίσλεϋ και Πρισίλα Πρίσλεϋ

Ενώ αποκαλούσε τον εαυτό της «λίγο μεγαλύτερη στη ζωή, όχι σε αριθμούς», η 78χρονη πλέον ξεκαθάρισε ότι ο «πολύ ευγενικός, πολύ απαλός και πολύ τρυφερός» Βασιλιάς του Rock ‘n’ Roll «σεβόταν» την ηλικία της.

«Οι άνθρωποι σκέφτονται, «Ω, ήταν σεξ», είπε η Priscilla “Καθόλου. Δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του [τότε]».Έλβις Πρίσλεϋ και Πρισίλα Πρίσλεϋ

Σημείωσε ότι ο Elvis εκτίμησε επίσης τη μυστικότητά της για το ειδύλλιό τους.

«Δεν τον έδωσα ποτέ με κανέναν τρόπο», εξήγησε η επιχειρηματίας. «Δεν είπα ποτέ σε κανέναν στο σχολείο ότι τον έβλεπα».

Οι Presley παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1967 όταν η Priscilla ήταν 21 ετών και ο Elvis ήταν 32, με την κόρη τους, Lisa Marie Presley, να έρχεται τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Αν και το δίδυμο οριστικοποίησε το διαζύγιό τους το 1973, η Priscilla υποστήριξε τη Δευτέρα ότι ο Elvis εξακολουθεί να είναι ο «έρωτας της ζωής της».

Priscilla Presley at Venice International Film Festival

«Ήταν ο τρόπος ζωής που ήταν τόσο δύσκολος για μένα, και νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να σχετίζεται με αυτό», είπε. «Αλλά ο χωρισμός δεν έπληξε τη σχέση μας».

«Παραμείναμε πολύ δεμένοι και φυσικά είχαμε την κόρη μας και φρόντιζα να την έβλεπε συνέχεια», συνέχισε η Priscilla. «Ήταν σαν να μην αφήσαμε ποτέ ο ένας τον άλλον – οπότε θέλω να το ξεκαθαρίσω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ρουμανία: Τα λάθη πίσω από την τραγωδία με το λεωφορείο – Τι δήλωσε ο οδηγός

Her News

Emily Ratajkowski: “Μπορώ να σου πω ότι δεν έχω υπάρξει ξανά single”

HerNewskl

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της Κέιτ Μίντλετον: Γιατί είναι το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας;

HerNews ka